Ce geci de iarnă pentru bărbați vor fi în trend în 2023? Iată ce trebuie să știi!

0
203

Geaca – un articol vestimentar recunoscut mai ales pentru confortul termic pe care este menit să-l asigure. Dacă vrei ca geaca bărbătească, pe care este nevoie s-o alegi, să fie una la modă, o geacă pe care s-o asortezi la ținutele tale în tendințe, este nevoie să ții cont de câteva aspecte importante.

Pentru a afla care sunt aceste aspecte, dar și cele mai bune alegeri pe care le poți face în funcție de preferințe sau altele, poți consulta informațiile din acest articol.

Cum alegi geaca de iarna bărbătească?

Există câteva criterii generale, dar și câteva criterii specifice de care este indicat să ții cont atunci când alegi geaca de iarnă pentru bărbați care să se potrivească din toate punctele de vedere, dar mai ales să fie în trend.

Este important să ții cont mai ales de designul acesteia – iar pentru a ține cont de design, este nevoie să ții cont de morfologia purtătorului, respectiv de preferințele de stil pe care le are acesta.

În același timp, este bine să ții cont de culoarea pe care o are geaca, de materialul din care este realizată, dar și de tipul de închidere, de materialul folosit sau altele asemenea.

Ce modele de geci se poartă în 2023?

2023 este anul care mizează pe simplitate. O geacă de iarnă potrivită pentru un bărbat va fi o geacă cu un design minimalist: o geacă de lungime medie, de preferat de culoare neagră sau bleumarin; o geacă cambrată, de preferat cu glugă.

Dacă dorești să obții un plus de eleganță și să oferi ținutei tale condimentul care-i lipsește, poți alege o geacă elegantă bleumarin sau neagră matlasată. Poți asorta o astfel de geacă și la pantalonii de costum, dar și la blugi; o poți purta și cu pulovere clasice, dar și cu cămăși. De asemenea, poți asorta la ea o pereche de ghete sau de cizme confortabile.

Pentru a face față cu o mai mare ușurință provocărilor legate de alegerea unei geci, poți alege dintre modelele numeroase pe care le găsești în magazin Bolf. Aici vei regăsi doar acele modele de geci la modă, pe care le poți alege cu încredere, fiind realizate din materiale de calitate înaltă; modele de geci în tendințe pe care le poți combina în diverse moduri, în funcție de ținutele în tendințe pe care dorești să le obții.

În acest fel, poți alege dintre modelele de geci parka pentru bărbați, acestea fiind preferate mai ales pentru confortul termic pe care-l oferă, dar și pentru aspectul ușor elegant pe care-l poți obține. Gecile parka pentru bărbați devin astfel potrivite și atunci când este vorba de o ținută de zi cu zi, și atunci când este vorba de o ținută aleasă – o ținută de petrecere sau chiar o ținută office.

Culori de geci în tendințe în 2023 

Codurile de culoare preferate nu s-au schimbat atât de mult față de anul precedent, însă 2023 vine cu preferințele sale atunci când vine vorba de alegerea articolelor vestimentare.

În acest fel, o geacă bărbătească va fi în trend și extrem de atractivă în momentul în care va avea inclusiv culoarea potrivită. Poți alege dintre modele de geci bleumarin, camel sau kaki și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here