marți, mai 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUcrainenii l-au executat pe liderul bandei de ucigași din regiunea rusă Saratov....

Ucrainenii l-au executat pe liderul bandei de ucigași din regiunea rusă Saratov. Condamnat la 25 de ani de închisoare pentru 7 crime și 10 tentative de omor, Berejnîh fusese scos din temniță și trimis pe front ca „luptător Wagner”

-

Apărătorii lui Zelenski au eliminat de curând unul dintre cei mai periculoși teroriști prezenți pe frontul ucrainean. Andrei Berejnîh fusese liderul de temut al unei bande de ucigași din regiunea rusă Saratov, condamnat în 2012 la 25 de ani de închisoare cu executare pentru comiterea a 7 crime și pentru 10 tentative de omor.

Monstrul Andrei Berejnîh (53 de ani) era originar din orașul Balakovo, cu o populație de peste 200.000 de locuitori, unde a creat teroare mai ales la mijlocul anilor ’90.

Informația despre lichidarea „denazificatorului” putinist a apărut pe portalul rus pentru drepturile omului, Gulagu.net, pe canalul de Telegram VCK-OGPU și pe site-ul Obozrevatel.com.

Bestia Berejnîh a fost scoasă din colonia de maximă siguranță chiar de proprietarul Grupului de mercenari PMC Wagner, Evgheni Prigojin, și trimisă în „operațiunea militară specială” din Ucraina. Acum, criminalul este glorificat în Federația Rusă, fiindcă „a avut parte de o moarte eroică”.

- Advertisement -

Canalul de Telegram VCK-OGPU: „VCK-OGPU a luat cunoștință de moartea pe teritoriul Ucrainei a liderului grupării criminale organizate din regiunea Saratov, care a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Andrei Berejnîh din orașul Balakovo, cunoscut pentru o serie de tentative de asasinat în anii ’90 și atacul asupra clădirii unui canal local de televiziune cu un lansator de grenade, a fost condamnat în 2012. El a fost recrutat în PMC Wagner chiar în colonie și trimis pe teritoriul Ucrainei. Acolo a participat la ostilități și a fost ucis”.

În trecut, Berejnîh a îndeplinit funcția de director al întreprinderii municipale Balakovo „Avtostoianka”. Apoi și-ar fi schimbat numele în Borodici pentru a crea un întreg grup infracțional organizat. A terorizat antreprenorii din localitatea sa natală, cerându-le frecvent taxe de protecție. Conform publicațiilor rusești, Berejnîh și-a distrus din răzbunare toți concurenții.

Obozrevatel.com: „Făptașii erau înarmați cu puști de asalt Kalașnikov, pistoale, un lansator de grenade, puști de vânătoare, grenade și explozibili. În total, inculpații au fost acuzați de uciderea a 7 persoane, tentativă de omor a 10 persoane, cauzarea unor prejudicii proprietății victimelor în valoare de aproape 489.500 de ruble (peste 37.000 de lei, raportat la cursul din 2012 – n.red.). Primele crime dovedite – a trei locuitori din Balakovo – au fost comise de Berejnîi în 1994″.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

* Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

* Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* VIDEO. Dr. Barbi a murit, dar „Imnul Golanilor” îi supraviețuiește! A scris versurile majorității cântecelor din Piața Universității 1990

VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

Fotografia începutului de an: „Doi țărani, foști fotbaliști”. Balint: „Era păcat să-l am pe Hagi la mine, la țară, și să nu-l îmbrac în ie populară”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -