Beizadeaua ucigașă gonea de la poker spre un club de fițe. Voia să-și recupeze iubita, care tocmai îl părăsise

3
12935
Mario Iorgulescu

Când a produs accidentul mortal, beizadeaua familiei Iorgulescu traversa un moment de depresie, spun apropiații acestuia. Motivul: îl părăsisese iubita. Nici mașina de 300.000 ori, cadourile scumpe ori cluburile de lux n-au mai putut-o ține pe Maria lângă „prințișorul” Mario (24 de ani), fiul lui Gino Iorgulescu.

Apropiații lui Mario Iorgulescu povestesc că tânărul era foarte confuz și trist în ultima perioadă, după ce a fost părăsit de iubită.

Prietenii beizadelei au povestit, potrivit Cancan, că iubita lui, Maria, a pus punct relației, deoarece îl bănuia pe Mario că o înșală, ba chiar l-ar fi prins „în flagrant”.

De aici până la tragedie a mai fost doar un pas, pe care fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-a făcut cu inconștiență.

După miezul nopții de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu ar fi aflat că fosta sa iubită se află într-un club din București, cu un grup de prietene, așa că a plecat val-vârtej într-acolo, pentru a vorbi cu ea. Amicii tânărului povestesc că imaginile cu fosta lui iubită distrându-se în club l-au bulversat.

Aproape de ora 3.00, amețit de băutură și – se zice – de substanțe interzise, Mario a lăsat baltă partida de poker și s-a dus să-i explice fetei cine e el. N-a mai apucat. Din nefericire, un alt tânăr, pe care-l așteptau acasă două fiice, a aflat în mod tragic cine e Mario Iorgulescu.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Crunt destin! Beizadeaua se întorcea de la poker, victima sa se întorcea de la priveghi. Tocmai îi murise cineva apropiat

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

Mama beizadelei ucigașe este psiholog-șef. Are în portofoliu un singur proiect social: cel realizat în Teleormanul lui Dragnea

Dragomir despre beizadeaua ucigașă: „Mario a luat-o razna de când a învățat în Elveția. Își făcea veacul pe la cazinourile de acolo”

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

3 COMENTARII

  1. Daca BESTIA CRIMINALA „de-bani-gata” nu crapa in spitalul lui de lux, pentru POTENTATI („Elias”, Bucuresti), atunci macar sa sucombe dupa externare si… SA SE DUCA IN IAD (!!!!!!!!!!!!), unde… poate sa se DROGHEZE, sa BEA si sa joace POKER cat vrea !

    MOARTE-pentru-MOARTE !!!

    DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!

  2. ”Din nefericire, un alt tânăr, pe care-l așteptau acasă două fiice, a aflat în mod tragic cine e Mario Iorgulescu”. Un artificiu ziaristic de 2 lei….el , saracul, nu am mai apucat sa afle…da?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here