Bătălia doamnei Pîrv cu statul absurd. „Ți se comunică pe 20 decembrie ce impozit trebuie să plăteşti până pe 15”. Paguba: 8.000 de lei

2
8080

Statul român se comportă uneori ca un terorist lipsit de creier. Pur şi simplu, îşi pune cetățenii în situații imposibile.

Doina Pîrv, din Voluntari (Ilfov), şi-a completat declarația de venit şi a depus-o înaintea datei-limită de 30 iulie. Funcționarii Fiscului i-au spus că în noiembrie îi va veni decizia acasă.

„Problema e că decizia mi-a venit pe 20 decembrie, iar eu aş fi beneficiat de reducerea de 10% dacă aş fi plătit până la 15 decembrie. Dar cum să plătesc până pe 15 dacă decizia mi-a venit pe 20?! Există ştampilele Poştei pe plic: ANAF Ilfov a trimis scrisoarea pe 12 decembrie, la mine a ajuns pe 20 decembrie”, spune Doina Pîrv.

Fiica unui fost deținut politic, Doina Pîrv e hotărâtă să se lupte în justiție cu Fiscul ilfovean. „Îi voi da în judecată, pentru că nu suport bătaia de joc. Apoi, nu e de neglijat nici partea financiară: am de plătit impozite de 80.000 de lei, deci reducerea de 10% ar însemna 8.000 de lei. Nu accept să pierd aceşti bani din cauza unui sistem aberant şi a unor funcționari care nu-şi fac treaba”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here