luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsBătălia doamnei Pîrv cu statul absurd. "Ți se comunică pe 20 decembrie...

Bătălia doamnei Pîrv cu statul absurd. „Ți se comunică pe 20 decembrie ce impozit trebuie să plăteşti până pe 15”. Paguba: 8.000 de lei

-

Statul român se comportă uneori ca un terorist lipsit de creier. Pur şi simplu, îşi pune cetățenii în situații imposibile.

Doina Pîrv, din Voluntari (Ilfov), şi-a completat declarația de venit şi a depus-o înaintea datei-limită de 30 iulie. Funcționarii Fiscului i-au spus că în noiembrie îi va veni decizia acasă.

„Problema e că decizia mi-a venit pe 20 decembrie, iar eu aş fi beneficiat de reducerea de 10% dacă aş fi plătit până la 15 decembrie. Dar cum să plătesc până pe 15 dacă decizia mi-a venit pe 20?! Există ştampilele Poştei pe plic: ANAF Ilfov a trimis scrisoarea pe 12 decembrie, la mine a ajuns pe 20 decembrie”, spune Doina Pîrv.

- Advertisement -

Fiica unui fost deținut politic, Doina Pîrv e hotărâtă să se lupte în justiție cu Fiscul ilfovean. „Îi voi da în judecată, pentru că nu suport bătaia de joc. Apoi, nu e de neglijat nici partea financiară: am de plătit impozite de 80.000 de lei, deci reducerea de 10% ar însemna 8.000 de lei. Nu accept să pierd aceşti bani din cauza unui sistem aberant şi a unor funcționari care nu-şi fac treaba”.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -