vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDezvăluiriAvocata Maria Vasii lansează un scenariu oribil: "Fetele au fost tranșate de...

Avocata Maria Vasii lansează un scenariu oribil: „Fetele au fost tranșate de Dincă și date la câini, care erau înrăiți prin înfometare”

-

Avocata Vasii a lansat luni seara, la RTV, un scenariu înfiorător în legătură cu cadavrele Alexandrei și Luizei. Acestea ar fi fost tranșate de Gheorghe Dincă, care și-ar fi hrănit câinii cu carnea lor.

Maria Vasii n-a explicat clar dacă deține informații în acest sens sau dacă extrapolează o situație posibilă teoretic.

„Gheorghe Dincă nu ținea degeaba acei câini din curte. Îi folosea drept câini de pază, dar și pentru a scăpa mai ușor de cadavre. Gândiți-vă la această variantă: după ce le-a omorât pe fete, Dincă le-a tranșat, oasele mari le-a ars în butoiul de tablă, iar părțile moi și oasele mici le-a dat la câini. Acei câini erau înfometați multe zile, pentru a fi aduși în starea de fiare, să devoreze «hrana» aruncată de criminal. Au fost folosiți și altădată în a devora cadavre, nu doar acum”.

- Advertisement -

Mai mult, avocata Maria Vasii spune că o parte din carnea ciopârțită de monstrul din Caracal putea fi mâncată de nutrii. „Dincă avea și niște nutrii, și probabil că nu întâmplător le creștea. Știți, nutriile sunt ca niște șobolani. Dacă sunt flămânde, ele se comportă ca niște animale necrofage. E suficient să le ții înfometate și apoi să le arunci orice fel de carne, iar ele mănâncă tot”.

Medicul veterinar Liviu Harbuz, intrat în direct, a spus că un asemenea scenariu „e nerealist, nici măcar nu merită comentat”. „Un câine nu poate mânca mai mult de 3 kilograme de carne pe zi. Îmi pare rău să comentez așa ceva”, a spus Harbuz.

Avocata Maria Vasii a devenit celebră pentru că l-a apărat pe Cristian Cioacă în procesul în care polițistul a fost condamnat la 15 ani și 8 luni pentru uciderea soției sale Elodia.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Sunt puși sub acuzare primii trei polițiști care au contribuit la moartea Alexandrei. Cap de listă: pensionara de lux care a divorțat fictiv de șeful Poliției Caracal

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

* Beizadeaua ucigașă gonea de la poker spre un club de fițe. Voia să-și recupeze iubita, care tocmai îl părăsise

Crunt destin! Beizadeaua se întorcea de la poker, victima sa se întorcea de la priveghi. Tocmai îi murise cineva apropiat

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -