Crunt destin! Beizadeaua se întorcea de la poker, victima sa se întorcea de la priveghi. Tocmai îi murise cineva apropiat

1
5105
Mario Iorgulescu - Dani Vicol

Apar noi detalii despre accidentul produs de Mario Iorgulescu (24 de ani) pe Șoseaua Chitilei, în care a murit un tânăr de aceeași vârstă: 24 de ani.

Au fost voci care au întrebat, semi-acuzator: dar tânărul acela ce căuta la 3 noaptea pe străzi? Nu cumva se întorcea și el tot de pe la vreun cazinou?

Indiferent de unde venea și încotro se ducea, nu înseamnă că trebuia condamnat la moarte.

Dar în cazul lui Dany Vicol, tânărul mort instantaneu în accident, lucrurile stau cu totul altfel, sporind tragismul situației. Bărbatul nu se întorcea nici de la cazinou, nici de la vreo partidă de poker privată (cum era cazul lui Mario Iorgulescu).

Dany Vicol se întorcea de la priveghi. El traversa deja un eveniment nefericit: tocmai își pierduse o persoană apropiată.

A stat lângă sicriu până aproape de ora 3.00, ținând în mâini o lumânare aprinsă, apoi a plecat spre Chitila, unde locuia. Acasă îl așteptau cele două fiice ale sale. N-a mai apucat să le vadă niciodată.

De-acum, din cauza unei beizadele iresponsabile și a unor părinți așijderea (mașina de 300.000 de euro și finanțarea partidelor de poker spun totul), fetele lui Dany Vicol sunt orfane.

Mesajul părinților lui Mario

Părinții lui Mario Iorgulescu au transmis un comunicat pentru opinia publică și mai ales pentru familia lui Dany Vicol. Mesajul este semnat de Gino Iorgulescu (președintele Ligii Profesioniste de Fotbal) și de Gabriela Iorgulescu (medic psiholog, președintele Societății Academice a Științelor Comportamentale din România).

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

Mama beizadelei ucigașe este psiholog-șef. Are în portofoliu un singur proiect social: cel realizat în Teleormanul lui Dragnea

* Dragomir despre beizadeaua ucigașă: „Mario a luat-o razna de când a învățat în Elveția. Își făcea veacul pe la cazinourile de acolo”

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Afirmație șocantă a unui PMP-ist adoptat de PSD: „Soră-mea l-a arestat pe Patriciu la ordinul lui Băsescu. În biroul lui s-au decis toate arestările politicienilor”

1 COMENTARIU

  1. Daca BESTIA CRIMINALA „de-bani-gata” nu crapa in spitalul lui de lux, pentru POTENTATI („Elias”, Bucuresti), atunci macar sa sucombe dupa externare si… SA SE DUCA IN IAD (!!!!!!!!!!!!), unde… poate sa se DROGHEZE, sa BEA si sa joace POKER cat vrea !

    MOARTE-pentru-MOARTE !!!

    DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.