marți, mai 28, 2024
AcasăNewsAUR, descris din interior: "Militari care au tras în revoluționari, un interlop...

AUR, descris din interior: „Militari care au tras în revoluționari, un interlop care spărgea bancomate, un corupt din Chișinău, un proxenet… Se percepeau 10-15.000 de euro pentru candidatură“

-

Ioan Dorello Călin, care se prezintă drept fost șef al organizației AUR dintr-o provincie în Marea Britanie, a postat marți un text în care descrie din interior cum stau lucrurile în partidul fabricat în 2020 și condus de George Simion. Peisajul descris de fostul membru al AUR West Midland este grotesc: o listă de candidați colcăind de infractori și securiști, milioane de euro evaporați pe circuite subterane PSD – AUR – Republica Moldova, complicități cu sistemul la putere în România și blaturi cu coaliția de guvernământ de la București.

Autorul textului pronunță nume, dă sume și vorbește despre fapte concrete. Despre deputatul Ciprian Titi Stoica (poreclit în Parlament „Titi-Patru-Mâini“) spune că n-a terminat 12 clase, dar pretinde că ar fi absolvent al Politehnicii din Timișoara.

Afirmă că 12 milioane de dolari ar fi fost dați de Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, prin intermediul lui George Simion, către Liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău, dar banii s-au evaporat pe acest circuit! Confruntat cu aceste fapte, liderul AUR a negat că-l cunoștea pe directorul liceului, deși el însuși îi dăduse o medalie, mai acuză Ioan Dorello Călin.

O acuzație extrem de gravă vizează taxa de 10-15.000 de euro pe care George Simion ar fi perceput-o în campania electorală din 2020 pentru a numi candidații la Camera Deputaților și Senat. Ioan Dorello Călin spune că, de fapt, campania electorală s-a făcut cu donațiile venite mai ales din Diaspora, iar taxele plătite de candidați au intrat în conturile personale ale lui Cosmin Teodor Iosub (fondatorul AUR) și ale lui George Simion.

- Advertisement -

Acesta din urmă ar fi știut cu precizie, din prima clipă, că bagă în Parlament foști ofițeri de Securitate, torționari și indivizi care au participat la reprimarea Revoluției din decembrie 1989, mai spune autorul dezvăluirilor.

Mai jos, mesajul (corectat gramatical de Ziaristii.com) prin care Ioan Dorello Călin face acuzații foarte grave la adresa conducerii AUR.

„Candidații își plăteau așa-zisa taxă pentru campania electorală… între 10.000 și 15.000 de euro. Chiar dacă campania electorală s-a făcut pe Facebook și în mare parte din banii donați de Diaspora. Bani care au fost trimiși în conturile personale ale lui George Simion și Cosmin Iosub“

„Am fost președintele filialei AUR – West Midland/UK.

- Advertisement -

Am crezut în proiectele propuse de liderii partidului, dar am decis să fac și o investigație personală… și am descoperit că pe lista candidaților figurau numele unor securiști care au tras în revoluționarii timișoreni (în realitate, militari ai MApN – n. red.), un interlop care spărgea ATM-urile, un corupt din Chișinău – 19 dosare civile și unul penal, un proxenet și un agricultor care cultiva marijuana și o gașcă de «frați moldoveni», fapt care m-a făcut să refuz orice tip de candidatură propusă de Ciprian Titi Stoica – Deputat de Timiș, un mincinos ordinar care sustinea că este absolvent al Politehnicii din Timișoara, dar el nu terminase 12 clase.

Am mai descoperit filiera celor 12 milioane de dolari donați de Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 București, Liceului Gheorghe Asachi din Chișinău, prin intermediul lui George Simion, care susținea că nu îl cunoaște pe coruptul Boris Volosatâi – directorul liceului, bani care s-au evaporat pur și simplu.

Tot George, de data aceasta împreună cu marele «patriot» Dan Tănasă, au intermediat și înmânat o medalie pentru merite deosebite aceluiași director din Chișinău, care (culmea culmilor) are o poveste izbitor de asemănătoare cu povestea lui Iohannis cel cu 6 case.

Moldoveanul a cumpărat, și el, șase loturi de pămănt, câteva apartamente, o vilă cu garaj pentru Mercedesul de 50.000 de dolari + o nevestică nouă și mai tinerică, amestecată în acte de corupție… Dar George susținea în ședința avută cu mine că nu îl cunoștea pe Boris cel corupt.

Nu știa că gen. (r) Mircea Chelaru a fost condamnat la 3 ani de pușcarie cu suspendare, că Nicolae Roman este acuzat de crime împotriva poporului nostru, la fel cum nu știa că Mihai Lasca ataca oamenii pe stradă cu cutitul și că spărgea bancomatele în Oradea.

Nu știa nici de căpitanul Francisc Tobă, cel care a torturat și ucis un revoluționar din Sibiu. Nu stia?… știa destul de bine, doar el i-a pus pe listă, iar candidații de pe respectiva listă își plăteau așa-zisa taxă pentru campania electorală… între 10.000 și 15.000 (de euro – n. red.), depinde pentru ce candidai: deputat/senator. Chiar dacă campania electorală s-a făcut pe Facebook și în mare parte din banii donați de Diaspora. Bani care au fost trimiși în conturile personale, cel a lui George (Simion – n. red.) și Iusub (Cosmin Iosub, fondatorul AUR – n. red.).

În doar 4 săptămâni de zile am înțeles că liderii AUR nu sunt ceea ce spun că sunt. Nu sunt patrioți… sunt slugile străinilor care distrug țara noastră.

Au votat pentru menținerea pensiilor speciale, cu toate că în campanie urlau, cât îi țineau rărunchii, că ei sunt pentru anularea acestora, dar și pentru reducerea indemnizatiei parlamentarilor, însă… au votat pentru mărirea indemnizațiilor/salariului parlamentarilor.

Au votat pentru închiderea celor 4 centre miniere (Paroșeni, Petrila, Linea și Aninoasa) chiar dacă George a fost să facă și el o poză cu minerii greviști.

Nu a donat niciun bănuț bătrânilor care primesc o pensie scandalos de mică, nu a construit niciun spital și lista poate continua.

Concluzia este una singură. După demisia, excluderea, plecarea cu scandal a celor 13 /15 parlamentari AUR, urmează dezastrul total, adică… la următoarea demisie, AUR este game over!

Ioan Dorello Călin”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Delir conspiraționist năucitor după cutremurul din Turcia. Concluzia unor români: totul a fost pus la cale de SUA și NATO, ca să-l răstoarne pe Erdogan!

* Îngrijorare maximă la Kiev: Rusia va lansa un atac major în următoarele 10 zile. Reporter de front ucrainean: „Vor fi puține vești bune în perioada următoare”

* De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* Democrația românescă, în cădere liberă. Naționalismul prosperă în sondaje

* „Taxa de solidaritate” a PSD va băga pe pierdere marile companii ale României, inclusiv Dacia și Ford, care au zeci de mii de angajați și aproape jumătate din exporturile țării! Demonstrația economistului Cristian Păun

Șoșoacă sare în ajutorul unui agent KGB: și-a trimis tovarășa putinistă, avocată și ea, să-l susțină în procesul împotriva statului român. Iurie Roșca are interdicție 5 ani de a intra în România

VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

* Triumful lui Iuliu Maniu asupra torționarilor săi. Pelerinaj la Sighet și Bădăcin. O magnifică lecție de istorie, pe urmele marelui Om

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -