marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsAu apărut „iepurii“: rusofilul Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe al PSD,...

Au apărut „iepurii“: rusofilul Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe al PSD, anunță că va candida la Președinție! Tovarășul lui Dragnea este mentorul actualului ministru de Finanțe, Adrian Cîciu

-

Au început deja să apară „iepurii“ alegerilor prezidențiale de anul viitor – candidații aruncați în scenă cu diverse scopuri, pentru a-i ajuta într-un fel sau altul pe principalii competitori. Eugen Orlando Teodorovici, ministrul de Finanțe al PSD în Guvernul Dăncilă, a anunțat că va intra în cursa pentru funcția supremă în stat. Teodorovici a alunecat, în ultima perioadă, spre mișcarea extremist-conspiraționistă AUR.

Eugen Teodorovici este mentorul actualului ministru de Finanțe, masonul Adrian Cîciu, care provine din melanjul tulbure Dan Voiculescu-PSD. Anunțul privind candidatura la Președinție a fost făcut la postul de televiziune Aleph News, al lui Adrian Sârbu, unde mai au tribună și alte personaje cu vederi pro-ruse, precum Marius Tucă și Ion Cristoiu.

Deloc surprinzător, în acest context, este faptul că George Simion l-a pomenit pe Teodorovici, de mai multe ori, printre potențialii candidați ai AUR la prezidențiale.

Fostul ministru al PSD a menționat: „Mi-aș dori să fiu parte la ceea ce România și românii de foarte mulți ani speră, la acel proiect frumos. Chiar îmi doresc și mi-aș dori foarte mult să pot să am onoarea de a fi parte la acest proiect frumos pe care toți ni-l dorim. (…) Aș opta pentru cea mai înaltă funcție în stat și sper din toată inima ca toți politicienii care pot să conducă țara asta să-și dorească și să se înscrie în cursa din 2024. Așa ar fi corect față de români. (…) Eu aș prefera și mi-aș dori foarte mult ca alături de mine, dacă voi face acest pas, să fie românii. Pentru că românii în 2024 cred că vor dori altceva. Cred că va fi un an atipic, un an nu al partidelor, ci al acelor persoane – că sunt pentru primari, pentru consilii județene, pentru funcția înaltă în stat – vor fi persoane. Din păcate, la Parlament, sistemul de vot de astăzi nu permite decât vot pe liste. (…) Un sistem corect de vot ar fi uninominal“.

- Advertisement -

În epoca Dragnea, Eugen Orlando Teodorovici a fost unul din vârfurile de lance ale PSD în lupta contra Uniunii Europene, a NATO, a valorilor democratice reprezentate de acestea și un promotor al conspirațiilor. După ce PSD a schimbat tactica și a trecut la subminarea tăcută a apartenenței României la Uniunea Europeană, Teodorovici a fost „detașat“ la AUR. El a participat la mai multe evenimente ale formațiunii extremiste.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Delir conspiraționist năucitor după cutremurul din Turcia. Concluzia unor români: totul a fost pus la cale de SUA și NATO, ca să-l răstoarne pe Erdogan!

* Îngrijorare maximă la Kiev: Rusia va lansa un atac major în următoarele 10 zile. Reporter de front ucrainean: „Vor fi puține vești bune în perioada următoare”

* De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* Democrația românescă, în cădere liberă. Naționalismul prosperă în sondaje

* „Taxa de solidaritate” a PSD va băga pe pierdere marile companii ale României, inclusiv Dacia și Ford, care au zeci de mii de angajați și aproape jumătate din exporturile țării! Demonstrația economistului Cristian Păun

Șoșoacă sare în ajutorul unui agent KGB: și-a trimis tovarășa putinistă, avocată și ea, să-l susțină în procesul împotriva statului român. Iurie Roșca are interdicție 5 ani de a intra în România

VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

* Triumful lui Iuliu Maniu asupra torționarilor săi. Pelerinaj la Sighet și Bădăcin. O magnifică lecție de istorie, pe urmele marelui Om

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -