marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsAntena 3 preia cu entuziasm o acuzație nedovedită a lui Adrian Năstase:...

Antena 3 preia cu entuziasm o acuzație nedovedită a lui Adrian Năstase: „S-au plătit 600.000 de euro pentru denigrarea premierului Ciucă”. Scopul „manevrei” ar fi readucerea USR la guvernare

-

Antena 3 a preluat joi seara, cu entuziasm, o acuzație pe cât de gravă, pe atât de vagă și lipsită de probe a fostului premier Adrian Năstase, care afirmă că s-ar fi plătit 600.000 de euro pentru denigrarea actualului premier Nicolae Ciucă prin dezvălurile privind plagiatul! Năstase a refuzat să spună de unde știe și n-a putut aduce probe, dar a mers și mai departe, sugerând că ar fi vorba de „forțe obscure” care ar vrea revenirea USR la guvernare.

Rostite la emisiunea lui Liviu Mihaiu de la Radio Guerrilla, vorbele lui Năstase au fost preluate imediat de site-ul Stiripesurse.ro, al lui Iosif Bubble (PSD), și cu mare entuziasm în emisiunea Cătălinei Porumbel, de la Antena 3.

La Radio Guerrilla, Adrian Năstase a făcut următoarele afirmații: „S-au cheltuit 600.000 de euro pentru viralizarea acuzațiilor de plagiat pentru Ciucă. Este o informație pe care am primit-o de la cineva care se pricepe la tema asta. De ce? Pentru că scoaterea din joc a lui Ciucă acum înseamnă să pui cărțile de la început, să începi negocierile pentru formarea unui Guvern și să ajungi eventual din nou la introducerea USR-ului în Guvern. Practic, pare că are sens acest atac…”.

Liviu Mihaiu i-a spus lui Adrian Năstase că nu crede în această teorie, întrebându-l ce probe are și de unde știe. Fostul premier n-a divulgat numele „sursei”. Cât despre dovezi – nici vorbă.

- Advertisement -

La Antena 3, acuzațiile lui Năstase au fost prezentate de Porumbel ca o mare bombă și o dezvăluire-șoc. Subiectul a fost însă dezumflat – surpriză! – chiar de omul de casă al PSD și invitatul permanent al Antenei 3, Bogdan Chireac. Acesta a explicat că un astfel de subiect, cum ar fi plagiatul unui premier, n-are nevoie să fie sponsorizat ca să se viralizeze, deoarece „se răspândește ca focul”. După ce l-a periat îndelung pe Năstase, Chireac a adăugat că e regretabil ca fostul premier, despre care știa că e o persoană aplicată și serioasă, se apucă să arunce acuzații fără fundament și necredibile.

Fără spor, Cătălina Porumbel l-a scos scurt din emisiune pe Bogdan Chireac și a trecut până la urmă rapid la alt subiect.

- Advertisement -

Dezvăluirile privind plagiatul premierului Nicolae Ciucă în teza sa de doctorat din 2003 au fost făcute de jurnalista Emilia Șercan în Pressone.ro. Au fost prezentate textele și similitudinile dintre ele. Până acum, ambii generali din a căror lucrare a copiat Ciucă zeci de pagini – Theodor Frunzetti și Eugen Bădălan – au confirmat că le-a fost plagiată opera.
Premierul a negat vehement.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* AUR face liste negre cu presa indezirabilă și își incită ultrașii să „se implice”. Un deputat AUR îi numește pe jurnaliști „cozi de topor”

Șoșoacă, trompeta Rusiei: „România ar trebui să joace cartea neutralității. Nu avem nevoie ca NATO să-și aducă toate mașinăriile și invențiile să le încerce pe români“

Rusofilul Călin Georgescu, instalat președinte onorific al AUR. Vrea să ne scoată din NATO și din UE. A fost promovat intens de Sputnik și de Dan Puric

AUR și propaganda rusă nu au spor. Sondaj: 64% din români consideră Rusia o amenințare, doar 18% nu vor mai multe trupe NATO în țara noastră

A început destabilizarea Ucrainei, fază premergătoare invaziei sau loviturii de stat! Un comando rusesc a fost anihilat, altele hărțuiesc Kievul

* Record exploziv: aproape 35.000 de noi infectări Covid pe zi! Săptămâna viitoare vom atinge vârful valului 5. Jurma: „În februarie se ajunge la 70.000 pe zi”

* Nicușor Dan cere extinderea anchetei penale privind greva ilegală de la STB către capul operațiunii: Gabriela Firea

* Cum pot fi concediați angajații STB. La ce riscuri s-au expus prin continuarea grevei după ce a fost declarată ilegală de instanță

Anti-vaccinistul Zenovie, starețul-zombi, a scăpat neumplut de solzi, dar a ajuns în spital, bolnav de Covid

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (73) / Nea Nicu de la dispecerat

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Adrian Năstase este ultimul om în care poți avea încredere. Chiar daca a fost reabilitat de justiție la presiunea PSD, in ochii romanilor rămâne pentru tot restul vieții un infractor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -