Am aflat cine strânge semnături în curu’ gol pentru Pleșcoianu, în Piața Romană! S-au scumpit chiloții la ruși?!

4
3094

Scene grotești în Piața Romană, aproape de intrarea în stația de metrou. O caricatură aparent umană strânge semnături pentru tentativa de candidat independent Liviu Pleșoianu (încă deputat PSD).

Figură de michiduță ratat. Un limbric efeminat. Pălărie pe care scrie „Semnături Pleșoianu președinte”.

Papuci de feteoi. Tricou alb, pe care scrie „Liviu Pleșoianu președinte”.

Stă așezat pe un scăunel pliant, la o măsuță improvizată, de care atârnă un afiș cu „Liviu Pleșoianu președinte”.

Președinte everywhere!

Raj Kakoor

Lumea nu semnează. Îl ironizează pe hominidul caricatural. Acesta se ridică de pe scăunel, se proțăpește în mijlocul trotuarului și își dă jos pantalonii, oferind privirilor trecătorilor o priveliște hidoasă. Celulita, prostia și două buci dizgrațioase se împreunează în buricul Capitalei. O scârboșenie castrată, cu creierul pus la murat.

Imaginile iau viteză pe Facebook, se râde copios de Pleșoianu – Pleșcoianu! -, ruskoyul PSD-ist decontează secvența de striptease a coiotului decerebrat.

Toată lumea: cine e, cine e? Răspunsul întârzie să apară. Ne consolăm să i-o tragem lui Pleșcoianu. Kakariciul rusofil e mucificat instant.

Dar misterul nu durează mult! Redacția Ziaristii.com primește pontul așteptat, din sursă serioasă. La o simplă verificare pe Facebook, informația se confirmă: coiotul pleșcoian se numește Vasile Bambo, zis Bobi. E un tembel de BuCURești, locuiește în apropiere de Radiodifuziune. Necăsătorit (cine dracu’ ar conviețui cu o balegă umană?!). A fost dansator de muzică populară, a făcut parte dintr-un ansamblu. O caricatură și pe-acolo.

Iată-i și fața!

Nu e prima dată când își expune public formele dizgrațioase. A mai pozat și cu o tavă de prăjituri în mână, tot în pielea goală. Exhibiționist cacarisit.

Profilul de Facebook îi arată gândirea de comunist irecuperabil. Nu întâmplător s-a acuplat cu Pleșcoianu: el e vestitul Don Coyote Raj Kakoor.

Epilog. Pleșcoianu, pe Facebook: „Nu-i lăsați să vă manipuleze… Sunteți mult mai mulți decât își permit să vă lase să credeți! (…) Numai dumneavoastră, fie și cu o singură semnătură, mă puteți ajuta pe acest drum – drumul omului LIBER!”

Liber de caracter, de bun-simț, chiar și de țoale.

Foto: Răzvan Melinte / Facebook

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

* Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Demența turnătorului Roșca Stănescu: „Soldații americani au beneficiat de fete furnizate de Gheorghe Dincă”

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi au primit interdicţie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza corupției

4 COMENTARII

 1. JALNIIIIIIIIIIIC, ce mai… !!!!!

  Durere mare si pe la RUSI: chiar n-au gasit un candidat mai de Doamne-ajuta… ?!!! Sau macar sa-i angajeze PARAMECIULUI un strangator-de-semnaturi mai acatarii…

  Sa fi ajuns Putin laaa… fundu’ sacului/”TURBINCII” ?! „Davai turbinka” sa nu mai functioneze, oareee… ?!!!

 2. Toate figurile sinistre din GIO PSD-ALDE ar trebui verificate pt posibile legaturi cu crima organizata de la Moscova (Putin si compania SVR FSB GRU).
  Opozitia trebuie sa gandeasca o lege care sa permita puscaria pe viata cu confiscarea averei tuturor colaboratorilor Rusiei.

 3. Exhibitionistul ca exhibitionistul…
  dar dv. domnule Cartianu, aveti un stil unic de a scrie si de a scoate în evidenta întotdeauna exact ceea ce trebuie. Va citesc cu mare interes si admiratie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.