vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsAfirmație șocantă a unui moderator TV: "Să-i scăpăm pe copii de părinții...

Afirmație șocantă a unui moderator TV: „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor! Asta trebuie să facă școala”. Funeriu: „Digi 24 să-l dea afară!”

-

Dialog halucinant la Digi 24, marți seara, între moderatorul emisiunii, Cosmin Prelipceanu, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Prima reacție: Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, cere televiziunii să-l de afară pe Prelipceanu.

O discuție despre situația școlilor în pandemie a luat o turnură incredibilă marți seară, în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24, în care invitat a fost ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În momentul în care ministrul vorbea despre promovarea campaniei de vaccinare în rândul părinților, Cosmin Prelipceanu l-a întrerupt, susținând că școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”.

Sorin Cîmpeanu a reacționar rapid și corect, spunând că nu poate fi „părtaș la o astfel de afirmație”. Prelipceanu a insistat: „Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple!”.

- Advertisement -

Dialogul dintre moderator și ministru

Cosmin Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați, în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii, în țara asta, nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte

Sorin Cîmpeanu: Din păcate…

Cosmin Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor! Asta trebuie să facă școala.

- Advertisement -

Sorin Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Cosmin Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple!

Daniel Funeriu: „Este patologic”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației în perioada decembrie 2009 – februarie 2012, în Guvernul Boc, a reacționat vehement. Într-o postare pe Facebook, el a cerut conducerii Digi 24 să-l dea afară pe Cosmin Prelipceanu, după incredibila afirmație de marți seară.

Funeriu spune că o astfel de declarație este „dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media”.

Mesajul lui Daniel Funeriu

„Solicit conducerii Digi 24 să-l dea afară pe Prelipceanu. Să spui, în România lui 2021, că școala trebuie să-i scape pe copii de părinți este nu numai patologic, ci și dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media.

La previzibila întrebare de heităreală «cine ești tu, Funeriu, să soliciți celor de la Digi 24 să-l dea afară pe îmbretelat?», răspunsul e simplu: un simplu om cu simțul realității.

P. S. Dacă ministrul Cîmpeanu nu ar fi fost pe fază și nu ar fi reacționat, ar fi fost greu să rămână ministru. E un lucru bun că a reacționat, delimitându-se”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* CCR confirmă: PSD și PNL-Cîțu au blocat neconstituțional moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu

Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* Anunț fals al Ralucăi Turcan. Ministrul Muncii a spus că s-ar fi adoptat o OUG de sprijin pentru părinții rămași acasă cu copiii care învață online

Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL!

Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

Medic din Timișoara: „Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați. Și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Pe lista mea se află vieți, iar la voi – aberații”

Un fost șef al Romsilva aplaudă atacurile mafiei lemnului împotriva jurnaliștilor și activiștilor. Îi compară pe ecologiști cu teroriștii ISIS și cu comisarii sovietici

* Deputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și ne somează să ștergem toate articolele care o vizează. Răspunsul nostru: Pașol na Constituția, Ciorba!

Dublu șoc pentru fotbalul spaniol: Real Madrid – Șerif Tiraspol 1-2, Benfica Lisabona – Barcelona 3-0. Halal „galactici” și „extratereștri”!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Și mă întreb, am fost pleca aproape 3 luni, după revenire în țară, dezamăgire și mai mare, nu mai este niciun post TV care să nu vrea revenirea psd la putere, numai psd a finanțat aceste posturi, dar din păcate România se duce în groapa Mariane, noi cei din România indiferent de naționalitate suntem dispuși să ascultăm povești de adormit copii, din păcate nu numai copii, realitatea cruntă nu vede populația dar cere cu mâna întinsă către guvernul actual, dar a uitat cu totul ce s-a făcut înainte, doar guvernul e vinovat de prostia oamenilor și a televiziunilor care au promovat anti-vaccinarea și acum e de vină guvernul că ei nu vor să se vaccineze, dar chiar în halul acesta, toții contra, se pare că la noi în România numai banul și orgoliile politice contează!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -