Mincinoasa MINCINOASELOR. Cum îşi bate joc de UE, pe 15.000 euro pe lună, urmaşa lui Dăncilă în Parlamentul European

3
2973

OPINIE. Gabriela Zoană i-a luat locul premierului Viorica Dăncilă în Parlamentul European, după ce marioneta lui Liviu Dragnea a ajuns la Palatul Victoria şi a trebuit să renunţe implicit la postul ei de europarlamentar.

De ieri încoace, de când în România au început primele acţiuni legate de preluarea preşedinţie rotative a UE, proaspăta europarlamentară Zoană bate câmpii cu graţie, în discursuri lemnoase la TV, exact în ciuda liderilor europeni prezenţi la Bucureşti.

Donald Tusk le cere românilor să lupte pentru statul de drept precum Helmut Duckadam la Sevilla, în 1986, Jean Claude Juncker a spus pe şleau că UE nu are nevoie de amnistie şi graţiere şi nici de exportul conflictelor din România, în timp ce reprezentanţii României la Bruxelles, precum această Gabriela Zoană, fac taman pe dos. Ei spun că opoziţia vrea răul României, că nu intrăm în Schengen din cauza Olandei, nu din pricina corupţiei partidelor lor, sau că amnistia e necesară „pentru reparaţii de care au nevoie cei care au suferit abuzuri”. Evident, abuzuri că zic ei, nicio vorbă despre milioane de români abuzaţi de corupţia lor funciară.

Dar şi mai grav decât toate acestea este minciuna repetată ţipător la TV, şi în auzul oamenilor normali la cap.

Ieri seară, la Digi 24 TV, Gabriela Zoană, a vorbit din nou despre Rezoluţia Parlamentului UE împotriva guvernării PSD-ALDE, despre care a spus că nu este anti-Dragnea&Dăncilă, ci „împotriva României”. Evident, o mare minciună, textul rezoluţiei vorbeşte negru pe alb despre nenorocirile guvernului Dăncilă din ziua de 10 august 2018. Mai mult, minte ca o gazetă bolşevică pe tema comparaţiei dintre represiunea din Piaţa Victoriei şi manifestaţiile „vestelor galbene” din Franţa. Manipularea ordinară e specifică celor cu creierul bântuit de „ciumă roşie” sovietică, cu rădăcini în perioada în care minciuna era politică de stat.

În tupeul ei nemărginit, folosit ca energie malefică şi în intervenţia criminală din 10 august 2018, Gabriela Zoană pune semnul egal între Bucureşti şi Paris. „Parlamentul European a pedepsit România, prin acea rezoluţie, nu guvernul Dăncilă, dar nu a făcut acelaşi lucru cu Franţa sau Belgia, unde au fost aceleaşi evenimente”, a spus Zoană la Digi 24 TV, ieri seară, imediat după discursul magistral pro-manifestaţiile #Rezist al lui Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.

Evident că una ca Zoană datorează MINCIUNII cei 15.000 de euro pe lună primiţi ca europarlamentar (salariu şi sume forfetare, plus alte costuri de cabinet). Şi pentru că-i făcută politic din minciună continuă să mintă cu neruşinare, cum a făcut inclusiv în Parlamentul European, în 13 noiembrie anul trecut, momentul citirii Rezoluţiei anti-PSD&ALDE.

Dacă n-ar trăi în păcatul minciunii, ar fi spus adevărul văzut de-o lume-ntreagă: în Bucureşti, pe 10 august 2018, peste 150.000 de oameni nevinovaţi, printre ei – copii, femei şi bătrâni, au fost atacaţi ILEGAL de jandarmi, la ordin politic. Cei doar aproximativ 100 de violenţi din Piaţa Victoriei, infiltraţi special pentru a produce atacul disproporţionat al jandarmilor, au fost protejaţi; nimeni nu i-a ridicat, reţinut, arestat, aşa cum scrie la lege.

În Franţa, ca şi în Belgia sau oriunde în lumea liberă, aşa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ. Nici măcar în Paris, când numărul „vestelor galbene” violente a fost infinit mai mare decât la Bucureşti. Şi când violenţele au fost extreme, nu PET-uri aruncate spre jandarmi, ci foc, maşini intrate în cordoane de ordine, atacuri cu bare de oţel.

Dar acolo, jandarmii au acţionat perfect legal, au arestat MII de francezi agresivi şi, mai important decât orice, au PROTEJAT civilii paşnici. În Bucureşti însă, civilii paşnici au fost atacaţi, nu protejaţi. Este ce-a văzut toată România, Europa şi Planeta Pământ. Şi ce se face că nu vede această europarlamentară care spurcă, prin sofismele ei deplorabile, bunul-simţ a milioane şi milioane de oameni, victime directe şi indirecte ale unui măcel fără egal.

În discursul ei absolut neruşinat pentru o femeie, Gabriela Zoană n-a pomenit nimic de aşa ceva. A minţit de 15.000 de euro pe lună. Ca o pesedistă lacomă, interesată doar de bani. La doar câteva minute după ce Donald Tusk cerea, de la Ateneul Român, „respectarea ADEVĂRULUI în viaţa publică”.

Foto: captură Digi 24 TV

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mesaj DUR al SUA: Renunţaţi la AMNISTIE, altfel veţi rămâne fără bani şi veţi arunca România în braţele Rusiei!

CTP: „Dragnea nu mai vrea să câștige alegerile, Dragnea vrea să desființeze alegerile”

3 COMENTARII

  1. Din pacate minciuna acestei femei nu e stopata de nimeni.Ea a reusit sa si-o PLASEZE, culmea, pana si de Digi24, ca nu era deajuns prin media psd-ista.Critica din acest articol ramane ceva ocult ce da satisfactie doar naivilor care citesc aceste texte pe net. Pana nu se va gasi o modalitate ca minciunile acestei agente pro-ruse sa fie demontate public pe mai mult canale media, asistam la o lupta a surzilor!!!! Adevarul e subteran. Minciuna e pusa in lumina, asta e NENOROCIREA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here