luni, februarie 26, 2024
AcasăEconomieAdevăratul MOMENT ZERO pentru România

Adevăratul MOMENT ZERO pentru România

-

„Liviu Dragnea a venit cu un nou mesaj anticorupţie, promovând în mentalul colectiv noi adversari: multinaţionalele, capitalul străin şi birocraţii de la Bruxelles. Iar Dragnea ştie cum să se folosească foarte bine de lucruri palpabile din realitate pentru a sădi această percepţie, că el este cel care poate să facă ordine.

Nu evazioniştii şi corupţii dizolvă visteria ţării, ci străinii care îi exploatează pe români şi nu raportează profit! De-aceea nu avem spitale, şcoli şi autostrăzi! Pentru că multinaţionalele sunt protejate iar pe noi, românii, nu ne apără nimeni! Singurii beneficiari sunt corporatiştii, produsul social al companiilor cu capital străin, care trăiesc în belşug, sub protecţie. Românii simpli mor de foame!”

Este limpede că şeful PSD şi-a articulat discursul pe teama zilei de mâine, pe anxietatea generată de o concurenţă neloială, pe frica provocată de deciziile care vin de „sus”, de la Bruxelles. Iar Dragnea lasă de înţeles că răspunsul la această frică nu poate fi decât un despot luminat care să facă ordine. În această debandadă, numai un bărbat cu genunchii puternici poate gestiona situaţia. Cum? Prin instituirea unui Moment Zero! Prin resetare, printr-o nouă Geneză, pentru că trebuie să îndrăznim să credem! În ce? Nici noi nu ştim!”

- Advertisement -

Vlad Epurescu (Comentariul complet – pe Adevarul.ro)

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -