Români, pregătiţi-vă buzunarele! Vom plăti pentru lăcomia lui Dragnea şi Tăriceanu

0
5175

Liviu Dragnea nu glumeşte. A lansat atacul la lumea vestică, în discursul său de la Consiliul Naţional de duminică, convins că reintrarea României sub influenţa estului îi va salva pe el, Vâlcov, Tăriceanu, Carmen Dan, Oprişan, şefii Jandarmeriei&co.. La două zile numai, ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici (care a făcut între timp o escală la Moscova) a anunţat lovitura: ordonanţă pentru instaurarea „taxei pe lăcomie”. Vezi-Doamne, lăcomia băncilor, a companiilor de electricitate, a multinaţionalelor.

În realitate, e lăcomia lor, a politicienilor care vor să fie lăsaţi să jefuiască România fără să dea socoteală. Şi pentru că UE nu le poate garanta imunitate, atunci au ales să rupă România de UE. Cum? În multe feluri. Cel mai simplu: atac la companiile din vest care au fost chemate tot de PSD (Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta) să investească în România. Atunci au fost bune, acum nu mai sunt.

Fanaticii Ciumei PSD-ALDE joacă pe cartea totul sau nimic. Ce-i poate opri? Atâta vreme cât derbedeii din majoritatea parlamentară execută mâlc tot ce le cere sultanul, Dragnea şi Tăriceanu fac exact ce pot, pentru că POT. Pentru că nu au opoziţie în interiorul partidelor lor. Pentru că nu au cum să aibă. Pentru că parlamentarii Ciumei sunt, după caz, nişte simpli sinecurişti, incompetenţi, hoţi, laşi, corupţi, dobitoci, trădători. Nu vor altceva decât SĂ LI SE DEA. Lor, familiilor, amantelor, rudelor şi cercurilor lor intim.

Dragnea a înţeles asta, şi le dă! Iar ei nu mişcă-n front. Poate face implozie ţara din cauza sabotajului lor, îi doare la bască. Iar sultanul Teleormaniei profită. Acum are nevoie de slugile de lux din parlament pentru a executa companiile din Occident prin invenţia de la Scroviştea numită „taxa pe lăcomie”. Chipurile, haiducul Daddy ia de la bogaţii vestului, ca să dea la săracii estului.

În realitate, ecuaţia adevărată e taman pe dos: PSD şi ALDE vor să pedepsească Occidentul pentru că nu-i lasă să fure. Dar vor şi să facă rost de bani, pentru că România nu mai are nici pentru ziua de mâine, darămite poimâine.

Dragnea şi Tăriceanu au impus taxa pe propria lor lăcomie. Lăcomia de bani, de putere, de neveste, de tinere pesediste. Plata o vor face multinaţionalele din Occident: bănci, companii din energie etc.. Acestea vor de avea de ales: fie îşi fac bagajele şi pleacă, fie îşi recuperează taxa pe care le-o bagă pe gât mafia politică, prin facturi. Evident, vor alege a doua variantă. Iar omul de rând va plăti dobânzi, apă, curent, gaz mai scump, pentru lăcomia lui Dragnea şi Tăriceanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here