marți, februarie 27, 2024
AcasăFake newsABERAȚIA ANULUI. Alexandra Păcuraru: "Zelenski a otrăvit un avocat român" / "Intră...

ABERAȚIA ANULUI. Alexandra Păcuraru: „Zelenski a otrăvit un avocat român” / „Intră cu bocancii plini de noroi şi calcă românii pe cap, în biserici” / „Opriţi finanţarea către Zelenski, pe motiv de crimă!”

-

Aberația mediatică a anului 2023 a avut loc la Realitatea Plus, în emisiunea „România Suverană” din 13 noiembrie, moderată de Alexandra Păcuraru, beizadeaua patronului pușcăriaș Maricel Păcuraru. Derapajul extrem a atras o amendă de 20.000 de lei, în ședința din 29 noiembrie, dar membrii CNA au recunoscut că au dat dovadă de multă indulgență.

Au trecut 12 zile de la ședința Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) în care au fost ridiculizate minciunile scârboase de la „România Suverană”, dar Realitatea Plus n-a prezentat scuze publicului care a fost dezinformat grosolan.

Mai mult, televiziunea familiei Păcuraru nici măcar nu și-a recunoscut mizeria făcută, ci a prezentat cazul ca fiind „un abuz al CNA” și „un atac la libertatea de exprimare”! Altfel spus, a continuat să mintă cu nerușinare.

Iar pentru a-și completa prestația de esență putinistă, Alexandra Păcuraru a participat la două proteste anti-ucrainene, în fața Ambasadei Ucranei, deși „s-a scăpat” în emisiune că nu știe care sunt acuzațiile care-i sunt aduse preotului rusofil Longhin Jar. Protestele au avut loc în zilele în care Înalt Prea Înjurătorul Longhin Jar era judecat, în Ucraina, pentru incitare la ură religioasă.

- Advertisement -

Pentru a realiza grozăvia aberațiilor emise în oribila emisiune din 13 noiembrie, vom pune lupa pe afirmațiile moderatoarei Alexandra Păcuraru în acea emisiune de pomină.

Alexandra Păcuraru (13 noiembrie 2023): „Nu mai trimiteți bani românești către Ucraina! Opriţi finanţarea către Zelenski, pe motiv de crimă!”

* „Eu, personal, îl apreciez pe Trump și îmi doresc să câștige alegerile în SUA. Și acolo au pierdut lupta cu corupția. (…) Însuși Biden a pierdut lupta cu familia sa, cu fiul său. Cred că de asta îl finanțează și-l ajută necondiționat pe Zelenski – ca să tacă. Doar Trump și echipa sa de republicani va avea curaj să scoată curând toate aceste dovezi care-i incriminează pe Biden și pe Zelenski. Și dacă va afla tot globul că liderul la Kiev face parte dintr-o grupare mafioată și este corupt (…)?!”

* „Zelenski dansează când cântă la pian și nu-și folosește mâinile, doar talentul de actor, că dă bine la televizor, și a păcălit mult până când ne-a arătat acum de ce e în stare. Da, Zelenski este în război, dar nu doar cu Rusia. El nu se luptă doar cu armata rusă. El este în război cu toată lumea, e în război și cu noi, românii; noi, care am făcut totul pentru ucraineni.”

- Advertisement -

* „Uite ce respect întoarce Zelenski ţării noastre! Intră cu bocancii plini de noroi şi calcă românii pe cap, în biserici! S-au şters bocancii de noroi de veşmintele preoţilor noştri, ale călugărilor noştri, ale refugiaţilor de acolo şi a copiilor abandonaţi din sfânta mănăstire.”

* „Care este treaba cu sfintele mănăstiri, Zelenski? Ştie cineva, să-i traducă, să ne răspundă? Acolo se poartă războiul tău, Zelenski? Trimiţi armata la mănăstire, dar nu să se roage, ci să instige la ură, să umilească, să batjocorească – şi pe cine?! Pe cei mai vulnerabili, cei fără apărare – copiii, bătrânii? Unii şi aşa au fost abandonaţi – îi mai calci în picioare? Preoţii noştri, călugării noştri…”

* „Pe 17 noiembrie, mitropolitul Jar are termen în Ucraina. Vor să-l aresteze. Din doi apărători, a rămas fără niciunul. Un avocat a murit otrăvit, după ce a zăcut în spital, iar altul este arestat. Să trimitem din România un avocat sau mai mulți avocați… și facem noi chetă, punem mână de la mână să plătim onorariul avocaților, dacă voi nu găsiți resurse, nu găsiți fonduri disponibile apărării unei vieți de român, de preot român adevărat, de creștin ortodox, ce are dreptul și la credință, ca noi toți.”

* „Un român deja a murit otrăvit.”

* „Mitropolitul Jar este portavocea românilor din Ucraina, asta spun românii de acolo. De ce Zelenski vrea să-l aresteze? Și de ce Zelenski poartă războiul cu slujbele religioase în limba română? Ce treabă are, de fapt, cu noi?! Nu am dat cât a cerut? Este taxă de protecție, cumva, pe capul nostru, al românilor?!”

* „De astăzi, cer oficial să înceteze sprijinul financiar al României către Ucraina! Nu mai trimiteți bani românești în Ucraina! Nu-i mai trimiteți bani lui Zelenski! Nu ne respectă pe noi, dar nu-și respectă nici poporul său. Putin trebuie să se oprească, dar Zelenski trebuie să accepte negocieri de pace (pacea impusă de Rusia, cu cedare de teritorii ucrainene, adică exact ce cere și Moscova – n. red.).”

* „Orice român care se vrea suveran în țara lui cere oprirea robinetului. Să nu mai plătim noi abuzurile lui Zelenski asupra românilor din Ucraina!”

* „Ciolacu, poți opri finanțarea către Ucraina! Te rog s-o oprești! Banii românești să nu se mai ducă în Ucraina! Ești principalul vinovat, astăzi, pentru tot ce se întâmplă la Mănăstirea Bănceni. Avocatul otrăvit a murit. Ți-am dat mesaj joi. Oare dacă s-ar fi intervenit de la București, mai avea acest avocat zile? Acum, să-l purtăm în rugăciune. Mai dormiți bine?! Valentin – așa îl chema pe avocat – a murit otrăvit pentru că a avut curaj și a apărat dreptul la credință al unui mitropolit român. Avocatul Valentin era român. Care a fost păcatul lui? Că a luat cuvântul și a apărat dreptul la credință al mitropolitului Jar? (…) Otrava a fost atât de puternică, încât a pierdut lupta. Ce vină a avut? Că a avut curaj să-și facă meseria de avocat și să ia cuvântul?”

* „Mugur (Mihăescu – n. red.), ai auzit, da? Avocatul a fost otrăvit. A murit. Celălalt este arestat.”

* „Am încercat să sun și astăzi, toată ziua, la numerele de telefon pe care le am de la mitropolitul Jar, dar sunt suspendate – și asta mă îngrijorează, îmi dă fiori reci pe șira spinării. Sper din toată inima să-l aduceți acasă, în România, viu, și nu în sicriu.”

* „Treziţi-vă! Astăzi, luni, 13 noiembrie, e momentul să opriţi finanţarea către Zelenski, pe motiv de crimă! A otrăvit un avocat românAu călcat, cu bocancii murdari, români în picioare, i-au luat la bătaie. Ăsta este războiul lui Zelenski? Aşa se poartă cu noi, civilii, cu românii, nu cu armata rusă?! Credeam că e război «armată împotriva altei armate»! Nu mă tem să ies public să fac acest îndemn, să nu mai dăm bani Ucrainei. Nu sunt fricoasă ca voi, cei parveniți din politica românească.”

* „S-a umplut paharul. S-a ajuns mult prea departe. Stop finanțării Ucrainei! Eu nu mai sunt de acord, ca cetățean român, ca țara mea, România, să acorde sprijin financiar Ucrainei lui Zelenski, să ofere sprijin financiar din toată sărăcia României și din toată datoria noastră pe generații, să dăm toți banii unuia care nu respectă românii și-i calcă în picioare cu toată armata sa!”

* „Puterea este la noi! Noi suntem poporul! Am încredere în președintele Trump și sper că alegerile vor fi câștigate de către republicani, pentru că atunci America va opri finanțarea Ucrainei și livrarea de arme.”

* „Noi, Zelenski, ți-am salvat copiii, noi i-am ajutat să trăiască.”

* „Astăzi, Biserica noastră Ortodoxă tace, îi este frică să intervină. Mare păcat!”

* „Câți români gândesc ca mine? Câți români s-au săturat să ducem bani din România în Ucraina? Am falimentat agricultura românească ca să importăm totul din Ucraina pe motiv că sunt în război.”

* „Foarte curând se va dovedi că Zelenski face parte dintr-un grup infracțional organizat. Foarte curând se va dovedi că Biden îi trimite bani lui Zelenski să-l salveze pe fiul său de pușcărie. Trump sau republicanii vor reuși să oprească robinetul cu bani către Ucraina.”

* „Știu că mâine e posibil să fiu chemată iar la CNA, să spuneți că «uite amenda!», dar trebuia să zic ceea ce am de zis.”

„(Statul român – n. red.) a sprijinit ca Zelenski să poarte războiul cu Rusia, că Rusia i-a invadat… Eu înțeleg că dacă tu te războiești, te războiești cu o armată, ataci unitățile militare, ataci tancurile rusești, ataci acolo unde vezi că e forța armtă. Dar tu ce faci? Ataci copiii, bătrânii? Otrăvești avocații?”

* „Dacă erau acolo, voiau să fie salvați de la mănăstire, nu călcați în picioare… sau omorâți… otrăviți (despre românii care-i fac putiniști pe cei de la Realitatea Plus – n. red.).

* „Hai să facem (referendum anti-ucrainean – n. red.)! Aveți semnătura mea! Vreau să oprească finanțarea României pentru Ucraina.”

* „Românii ne mor în Ucraina, otrăviți, condamnați, batjocoriți – și e vorbesc de ceasuri și de pantofi. Pentru că nu au viziune, strategie, voință, dorință sau pasiune pentru a face lucrurile cum trebuie.”

* „Vă rog să vă organizaţi, eu trimit echipa ca să transmitem, să vadă şi CNA-ul, să vadă toată lumea că nu avem nicio problemă. Nu suntem nici cu ruşii, nu suntem cu nimeni, suntem cu românii!”

* „Da, rusul – e problema lui că a invadat. Să se oprească, să răspundă penal, să răspundă în faţa instanţelor de judecată, dar Zelenski nu are dreptul să intre, să facă ceea ce face… şi aţi văzut în imagini… calcă în picioare românii, copiii fără mâini, fără picioare. Îşi mânjeşte bocancii murdari de veşmintele preoţilor noştri şi călugărilor noştri români. Să vă fie ruşine, aşa ceva nu se poate!” (Pe fundal se aude vocea libidinoasă a lui Bobby Păunescu: «Foarte bine spus, Alexandra! Felicitări! Excelent!» – n. red.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Țeapă! Guvernul PSD-PNL le dă profesorilor doar 13% în plus la salariu, după ce astă-vară, ca să le spargă greva, stabilise prin OUG +40% de la 1 ianuarie 2024

* Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

* Scade populația României, se înmulțesc pensionarii speciali! Într-o singură lună, numărul „pensiilor de serviciu” a crescut cu 187. Pensia medie de magistrat: 4.450 de euro, din care doar 25% pe contributivitate!

* Două minciuni colosale lansate de Ciolacu peste Ocean: „Din 2025 vom putea călători în SUA fără vize” / „Am vorbit cu fiecare congresman în parte”

* Iată unde duc conspirațiile antivacciniste! Epidemie de rujeolă la nivel național, 2.000 de cazuri în 29 de județe. Boala are mortalitate de peste 3 la 1.000 de copii

* Statul român nu mai găsește documentele privind detenția și moartea martirului Iuliu Maniu! De căutarea osemintelor a și uitat

* Bătrâni sechestrați și obligați să se căsătorească „de formă”, ca să li se ia casele! Șeful rețelei – „ginerică” – are 46 de ani și s-a „însurat” cu o femeie de 73 de ani. Celelalte escroace: 5 „mirese” – mama, concubina și trei surori

* Ringier nu uită și nu iartă: Tolontan – dat afară și de la „Libertatea”, după ce fusese scos de la „Gazeta Sporturilor”! Au fost concediați și doi redactori-șefi adjuncți

* Accident groaznic pentru ultimul redactor-șef adjunct al „Gazetei Sporturilor”, Bogdan Stamatoiu, în ziua concedierii lui Tolontan

* Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing. El fusese demis pentru că are un „copil din flori” cu cetățenie americană

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -