marți, octombrie 22, 2024
AcasăNewsPSD a declanșat „Planul Hrebenciuc“: propulsarea lui Simion în turul 2. Filialele...

PSD a declanșat „Planul Hrebenciuc“: propulsarea lui Simion în turul 2. Filialele au primit ordin să „doneze“ candidatului AUR câte 20 de voturi pe secție, 380.000 în total

-

PSD ar urma să-i dea 380.000 de voturi în plus lui George Simion, candidatul AUR, la turul I al alegerilor prezidențiale, acuză deputatul liberal Alexandru Muraru. Planul i-ar aparține lui Viorel Hrebenciuc și vizează propulsarea lui Simion în turul II, alături de Marcel Ciolacu. În acest fel, premierul PSD va fi sigur de victorie în finala prezidențială.

Filialele PSD ar fi primit deja comanda de la centru să asigure 20 de voturi în plus pentru Simion în fiecare secție de votare. Cum în total sunt aproape 19.000 de secții, candidatul AUR va primi un „boost“ de 380.000, care-l va propulsa cu siguranță în finala prezidențială.

Totul merge conform planului pus la cale de Viorel Hrebenciuc, conducătorul neoficial, din umbră, al campaniei lui Marcel Ciolacu. Tot Hrebenciuc ar fi pus la cale și manevra de la CCR, în care 4 judecători numiți de PSD și unul pus de UDMR au eliminat-o pe Diana Șoșoacă de pe lista candidaților la prezidențiale.

De asemenea, și plasarea lui Gigi Becali pe lista de candidați AUR la Camera Deputaților a fost tot ideea lui Hrebenciuc, partidul extremist asigurându-și astfel finanțarea în campania electorală. Becali este un vechi amic al lui Hrebenciuc, acesta din urmă fiind cel care a tras sforile la începutul anilor 2000, ca Steaua să intre pe mâna latifundiarului prin mijloace ilegale. Defapt.ro scrie că, mai mult decât atât, Hrebenciuc a intermediat și un alt aranjament: în schimbul finanțării campaniei electorale a lui Simion, PSD îi va da lui Becali marca Steaua după alegeri. Bogătașul din Pipera a pierdut marca în justiție, în 2016. Atunci s-a stabilit că s-a folosit de marca Steaua în mod ilegal, fără să o fi cumpărat de la statul român și fără să fi primit permisiunea să o folosească.

- Advertisement -

Mai mulți candidați la prezidențiale și-au arătat deja temerea că PSD va comite o fraudă masivă pe 24 noiembrie, după repetiția generală din 9 iunie, de la alegerile locale și europarlamentare. Într-un interviu dat acum o lună, Eugen Tomac – președintele PMP – estima că, în România, se pot frauda până la 5% din voturi la alegeri.

Mircea Geoană și Elena Lasconi și-au arătat deja îngrijorarea pentru ce pregătește PSD. Geoană insistă ca în secțiile de vot să fie permis și accesul reprezentanților săi, chiar dacă e candidat independent. Elena Lasconi spune că reprezentanții USR vor face tot ce e omenește posibil să împiedice fraudele, dar că va fi extrem de greu acest lucru. În special în mediul rural, în județele controlate de PSD, stoparea fraudelor e practic imposibilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. S-a format Alianța Forțelor de Dreapta: FD – PMP – AD – PNȚMM. Ludovic Orban: „Duceţi-mă în turul 2 şi-l bat pe Ciolacu de-i sună apa-n cap!”

Răzbunarea nebunească a lui Geoană: îl acuză pe un jurnalist că vrea să-l asasineze pe procurorul general al Bulgariei! Ca ultimul bârfaș de mahala, fostul șef al PSD a ventilat o minciună debitată de „Șoșoacă Press de Bulgaria”

Refuzul PSD-PNL de a scoate politrucii de la șefia companiilor de stat face ca România să piardă încă o jumătate de miliard de euro din PNRR!

PSD, PNL și AUR plătesc sute de mii de euro per emisiune la TV! De regulă, televiziunile încearcă să-și înșele publicul, ascunzând faptul că sunt emisiuni cumpărate, ba chiar la suprapreț

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -