joi, septembrie 19, 2024
AcasăOpiniiNe bântuie patru stafii

Ne bântuie patru stafii

-

Se apropie alegerile și văd că au înviat câteva dintre cele mai sinistre stafii ale politicii românești: Varanul, Pontănacul, Căcărău, Prostănacul.

Și eu, care speram că i-au îngropat ticăloșiile la care s-au dedat în deceniile trecute…

Dacă tot nu e mare lucru de votat la toamnă, măcar să nu revedem în 2024 candidații din 2009!

Geoană și Mihaela-Dragostea-Lui, plus Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Gigi Becali… Numai lume bună!
Un Căcărău și un Varan. Nu i-am uitat de la puciul din 2012!
Prostănacul și Varanul
Sinistre figuri ale USL: Antonescu și Ponta

Covrigarul, gheneralul, putinistul și doamna aceea de la Câmpulung măcar sunt figuri noi în cursa prezidențială.

- Advertisement -

***

Aflu cu imensă durere că a murit fulgerător regizorul și traducătorul Bogdan Budeș. Îi citeam cu plăcere postările, mereu lucide și critice la adresa smintelilor veacului. Era unul dintre puținii oameni pe care îi consideram prieteni, deși ne cunoșteam doar de pe Facebook. Regret enorm că nu am apucat să ne întâlnim și față către față.

Dumnezeu să-l odihnească!

DE ACELAȘI AUTOR:

Naționalismul antinațional

Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

Femeia aceasta rea și coruptă

România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

2 COMENTARII

  1. Pentru mine, ceeace trăim azi e un dejà vú. Totul a mai fost trăit de români. Dar nesimțitori, uituci și exagerat de răbdători aceștia au uitat perioada USL1.0 (prima struțo-camilă politică – Ponta/Căcărău) la fel de mizerabilă ca aceasta de azi (CiuCio – poate mai mizerabilă si mai șmecheră în nemernicia ei decât prima). Din nefericire, poporul ăsta e ușor amnezic și cu prea puțin discernământ. Chiar dacă vin specialiști la ministerul de finanțe (dar mă îndoiesc că hienele vor pleca de lângă pradă) România va fi proptită zdravan în GARD. Nu o doresc dar așa se vede de la mine.

  2. O voce critica in PNL era necesara. Prea s-au cufundat in nesimtire.
    Poate asta explica de ce Crin Antonescu s-a trezit din somnul adanc, care a durat zece ani. Niciodata, nici in timpul mariajului USL realizat de el, PNL nu a coborat atat de jos ca acum.
    Nici tinere sperante nu au. Nu s-a mai remarcat nici un alt tanar inafara de o cotofana stridenta si tupeista care are un tata cu bani, care il concureaza la tupeu pe insusi Regele Tupeului – Rares Bogdan.(Acum, le-a mai aparut un concurent: Crin Antonescu 🙂 )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -