miercuri, octombrie 23, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaMai multe unități rusești de asalt au fost măcelărite în Donețk. O...

Mai multe unități rusești de asalt au fost măcelărite în Donețk. O lovitură de tanc i-a răpus pe mercenarii din gruparea de crimă organizată „Veteranii”

-

Unități întregi de asalt ale Federației Ruse au pierit în împrejurimile satului Pivnicine din direcția Torețk a frontului ucrainean, poziționat în regiunea Donețk.

Potrivit site-ului Censor.net, „denazificatorii” au căzut ca muștele în urma atacurilor cu drone kamikaze și blindate puse la cale de parașutiștii Brigăzii 95 din Jitomir.

În plus, cu o singură lovitură de tanc, a fost aruncată în aer gruparea de crimă organizată PMC „Veteranii”, care era formată din rezidenți ai autoproclamatei „Republici Populare Donețk” (DNR).

Clipul video sugestiv a apărut pe canalul oficial de Telegram al Brigăzii 95 separată de asalt aeropurtat a Forțelor Armate Ucrainene. Luptătorii lui Zelenski precizează că i-au făcut bucăți pe invadatori după ce aceștia și-au strâns trupele pentru a le rupe defensiva.

- Advertisement -

Comunicatul Brigăzii 95 din Jitomir: „Ocupanții și-au adunat forțele și au încercat să rupă defensiva în direcția frontului din Torețk. Cu toate astea, planurile lor au fost ruinate de parașutiștii din Jitomir. În clipul video, unitățile Brigăzii 95 a Forțelor Aeriene de Asalt îi desfac în bucăți pe ruși. Doar un echipaj de tanc a distrus dintr-un foc gruparea de asalt PMC «Veteranii», care era ascunsă într-o clădire. Bang, și 10 ocupanții au dispărut! Era o unitate de militanți, formată din locuitori ai așa-numitului «DNR». Locuitorii din Donbass-ul ocupat au fost spălați pe creier și acum sunt măcelăriți pentru ambițiile unui dictator șchiop. Din interceptări se aude că inamicul este foarte nefericit, se plânge și cere constant ajutor. Acum însă nimic nu-l va mai ajuta, fiindcă împotriva lui se află Forțele Aeriene Ucrainene!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PSD și PNL s-au înțeles pe calendarul electoral: votăm trei duminici la rând!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -