marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPodul Crimeea e șubred: 6 din cele 8 suporturi ale sale au...

Podul Crimeea e șubred: 6 din cele 8 suporturi ale sale au fost distruse, iar celelalte două sunt avariate. Mai pot trece doar mașinile sub 5 tone, și acelea în marșarier

-

Agenții Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) au intrat recent în posesia unui document întocmit de inginerii ruși în legătură cu pagubele produse de luptătorii Centrului de Operațiuni Speciale „A” (Alfa) la structura Podului Crimeea, care leagă Peninsula Kerci din Crimeea (anexată de ruși) de Peninsula Taman din regiunea Krasnodar (Rusia).

În primul rând, s-a constatat că „Podul lui Putin” – cum a mai fost numit, pentru a marca anexarea Crimeei de către ruși – nu este pe deplin funcțional. Apoi, 6 din cele 8 suporturi ale podului au fost distruse, iar celelalte două – avariate.

Informațiile apărute pe site-ul Obozrevatel.com sunt confirmate oficial de un general de brigadă al Departamentului de contrainformații militare al SBU.

Raportul inginerilor ruși a ajuns la SBU în numai 12 ore de la redactare!

- Advertisement -

Generalul ucrainean, având indicativul „Hunter”, a făcut dezvăluiri șocante în filmul documentar „SBU. Operațiuni speciale ale victoriei”. El spune că pe podul rutier care leagă Crimeea de Rusia circulă doar mașini ce nu depășesc greutatea de 5 tone, iar pe podul feroviar sunt permise trenuri electrice cu maximum 5 vagoane.

Generalul „Hunter” (SBU): „6 din 8 suporturi au fost distruse, iar celelalte două sunt avariate. Aceste distrugeri sunt catastrofale. Mașinile se deplasează în marșarier și sunt permise numai vehiculele de cel mult 5 tone. În ceea ce privește legătura feroviară, aceasta se limitează la utilizarea trenurilor electrice cu maximum cinci vagoane”.

Podul Crimeea leagă peninsul Kerci din Crimeea de Rusia continentală

Vasil Maliuk, șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), a confirmat declarațiile generalului „Hunter”, precizând că invadatorii ruși sunt forțați acum de împrejurări să transporte muniția și alte resurse doar cu feriboturile.

- Advertisement -

Situația este cu adevărat catastrofală pentru Kremlin, fiindcă nu s-a reușit repararea podului la mai bine de 4 luni de la atacul lansat asupra lui de către SBU cu drone „Sea baby”.

Vasil Maliuk (șeful SBU): „Ei transportă acum muniție și orice altceva cu feriboturile. De aceea ar trebui să înțelegeți nivelul de succes al celor două atacuri asupra Podului Crimeea. Astfel, datorită acestor operațiuni, grupurile militare ruse situate în regiunile Zaporojie și Herson au încetat să mai primească întăriri militare din Crimeea”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Noaptea cea mai lungă a lui Cherecheș. Și-a anunțat fuga într-un live video chiar din Primărie, cu 3 ore înainte de a pleca spre granița cu Ungaria! A schimbat două taxiuri. Un polițist bine instruit ar fi decriptat mesajul și ar fi putut zădărnici fuga

* VIDEO. Cazul Cherecheș – imaginile care arată prostia din Poliția română: un agent sare gardul, deși poarta e descuiată!

* Alianța USR – PMP – Forța Dreptei are șanse mari să câștige alegerile din 2024! Sondaj: locul 2, cu 24%, la doar două procente de PSD, dacă USR, PMP și Forța Dreptei candidează împreună

* VIDEO. Drulă avertizează: Guvernul Ciolacu pregătește Opoziției un nou dosar – pentru Tomac, liderul PMP. „Democrația e în pericol, statul de drept e călcat în picioare”

Blândă cu Puterea, DNA se înfige în Opoziție: cere ridicarea imunității pentru Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, în dosarul achiziției de vaccinuri

* Marea păcăleală PSD-istă a majorării pensiilor cu 40%

VIDEO. Cum au prăduit PSD-iștii Parcul IOR. Nicușor Dan: „Firea și Negoiță au spus că a ars arhiva și nu pot demonstra că acolo e parc! Prefectul Capitalei a mers la instanța necompetentă”

„Vai, ce idioți ne conduc! Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost”. Cristian Ghinea râde de liderul PSD, după ce acesta a spus că „PNRR nu există”

„Maia Sandu e prea inteligentă ca să nu înțeleagă că Bucureștiul n-o va ierta niciodată” pentru eliminarea oligarhului Plahotniuc din Moldova, spune istoricul Armand Goșu. De aceea PSD, Iohannis și serviciile o sabotează

Propagandă scârboasă făcută Chinei și Rusiei de un profesor universitar doctor din Sibiu. Minciuni grosolane, antisemitism, dezinformare, intoxicare. Antioccidentalism violent, în termenii propagandei bolșevice a anilor ’50

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -