5 sfaturi legate de aplicarea unui primer de unghii pentru manichiura ta perfectă

0
291

Manichiura ta te reprezintӑ, este cea care te ajutӑ sӑ te exprimi, sӑ te simți bine de oricȃte ori te ȋntȃlnești cu cineva. Aratӑ cӑ ești ȋngrijitӑ și cӑ pui accent pe aspectul tӑu fizic!

Este semnificativ modul ȋn care alegi sӑ faci manichiura, precum și care sunt tehnicile utilizate. Astfel, poți alege manichiura clasicӑ, cea cu gel sau construcție, cu accesorii multiple, cu mai multe culori, materiale sau forme etc.

Indiferent de alegerea ta, este important sӑ utilizezi primer pentru unghii. Acesta este un prim pas pe care-l faci imediat dupӑ ce unghia ta a fost pregӑtitӑ.

Iatӑ 5 sfaturi de care poți ține cont ȋn utilizarea primerului pentru a avea manichiura la care visezi, conform zolla.ro.

1. Alege primerul care se potrivește pentru tehnica pe care vrei s-o utilizezi!

Tehnica pe care ți-o dorești implicӑ anumite etape de lucru, anumite materiale și ustensile. Indiferent de ceea ce alegi, vei folosi cu siguranțӑ primer realizat special pentru a putea proteja unghia și pentru a te ajuta sӑ ai aderențӑ pentru urmӑtoarele substanțe utilizate. Manichiura ta va fi perfectӑ dacӑ vei opta pentru tipul de primer care este potrivit. Existӑ posibilitatea sӑ folosești un primer cu acid sau fӑrӑ acid, care este provenit de la anumite firme și care oferӑ anumite calitӑți manichiurii pe care o faci. Alege ceea ce este de ajutor pentru tehnicile utilizate!

2. Nu folosi niciodatӑ mai mult de 2 straturi de primer pe unghie, pentru cӑ poate deshidrata sau subția straturile de unghie atunci cȃnd este utilizat ȋn exces!

Un sfat important pe care-l poți primi ȋn legӑturӑ cu utilizarea unui primer este cel legat de cantitatea pe care alegi s-o folosești. Așadar, trebuie sӑ nu pui mai mult de douӑ straturi de primer pe unghia ta, pentru cӑ o poți deshidrata ȋn exces sau o poți subția ca urmare a efectelor sustanțelor pe care le vei gӑsi ȋn compoziție.

3. Primerul trebuie aplicat pe unghia naturalӑ, și nu peste gel

Trebuie sӑ folosești primerul peste unghia ta naturalӑ, imediat dupӑ prepararea ei, și nu peste gelul deja aplicat pe unghie.

4. Ai nevoie de primer ȋn cantitate suficientӑ pentru a putea avea rezistențӑ, aderențӑ și pentru a nu permite prinderea aerului ȋntre unghie și alte substanțe poziționate acolo

Cantitatea de primer trebuie ajustatӑ ȋn funcție de situația specificӑ. Vei putea sӑ te bucuri de o bunӑ rezistențӑ și de o aderențӑ potrivitӑ dacӑ alegi sӑ pui primer ȋn cantitatea potrivitӑ.

5. Atunci cȃnd folosești primer acid, trebuie sӑ ventilezi foarte bine zona ȋn care lucrezi

Este important sӑ ai grijӑ de sӑnӑtatea ta și de starea ta de bine. De asemenea, dacӑ faci manichiura pentru o clientӑ la salon, este important sӑ aerisești, sӑ deschizi geamul sau sӑ folosești alte soluții pentru a nu inhala mulți vapori. Vei avea astfel rezultatele perfecte ale manichiurii fӑrӑ sӑ fie nevoie sӑ sacrifici sӑnӑtatea. Folosește primerul doar ȋn cantitatea de care ai nevoie și nu atinge pielea clientei tale sau a ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.