VULPEA TURBATĂ. Lia Olguța Vasilescu către Violeta Alexandru: „Furi ca o hoață ce am muncit noi!”

5
14178
Violeta Alexandru - Lia Olguța Vasilescu

Scorpia politică Lia Olguța Vasilescu (PSD) nu suportă să vadă că Ministerul Muncii e condus de o femeie serioasă și responsabilă, cum e Violeta Alexandru (PNL). De aceea, „vulpea roșcată” atacă violent și ridicol.

„Violeta faci si tu ceva sau te multumesti sa furi ca o hoata ce am muncit noi si sa duci razboiaie cu liftiere?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Probleme grave cu limba română!

„Violeta, faci și tu ceva sau te mulțumești să furi ca o hoață ce am muncit noi și să duci războaie cu liftiere?” – așa ar arăta fraza penalei de la Craiova dacă ar avea un minim respect pentru limba română. Ca să ajungem la forma asta, am operat 11 modificări la 23 de cuvinte. În medie: o corectură la două cuvinte.

Absența diacriticelor este o dovadă de lipsă de respect față de public, dar „să duci războiaie” e de tot râsul, iar să nu pui virgulă după „Violeta” înseamnă că ai chiulit la lecții esențiale de gramatică.

Dincolo de asta, rămâne fondul problemei. Judecată pentru corupție, PSD-ista aruncă anatema asupra celei care nu are nicio problemă penală și care chiar și-a luat în serios rolul de ministru al Muncii, nu s-a limitat la behăială populistă pe la Antena 3.

Fosta PRM-istă folosește o expresie trivială și mincinoasă, care-i arată caracterul infect: „furi ca o hoață”, ca și cum actualul ministru nu are voie să pună în practică o idee mai veche a ministerului, rămasă în faza de vorbărie goală.

Creierul afectat de alcool al Olguței Vasilescu nu poate performa mai mult decât să citeze din Vasilcoiu, un gazetar din Craiova pe care și l-a tras consilier pe când era ministreasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Carmen Dan, obraznică, după criticile lui Iohannis + Vela pentru 10 august: „Doi foști primari bârfesc o femeie”

5 COMENTARII

 1. Eu am închis în lege gura Fondului Monetar Internațional dar au rupt sigiliul Federal Reserve și au început lucrul. Uniunea Europeană ne invită pe euro. Nu vreau să pierd vremea. Dacă România aderă la moneda euro e foarte bine. Ca să aderi la zona euro, trebuie un orizont de timp de cinci ani de inflație sub 1%/an. Dacă crești pensiile și salariul minim altfel de cum recomandă Comisia Europeană, și în anul 2030 tot pe leu ne batem.

  Ne trebuie o speranță. Încă se poate.

  Simion Ion
  sat Brădiceni
  județul Gorj

 2. Vasileaska, muista de serviciu a lui W-C Tudor, iar în final a repetentului bolșevik penal DRAKnea, țipă ca din gură de șarpe poate, poate o scăpa de lege la cât de penalistă este această borfătură malefică !!! 👿👺😱

 3. gura pacatosului adevar graieste!!!..cum sa furi de la un hot ??…asta-i culmea ,fura si tu de la stat ,nu de la noi !!!.. ce dracu’ Violeta !!!…. nu sti ce greu am muncit noi in anii astia?? ,…a fost un stres continuu, l-a arestat pe tatucul,ne-au urmarit aia din Rezist,ne-au pârât la bruxelles,.. ce sti tu ..??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.