Vreţi un preşedinte-CHIPAROS? Orlando promite că va intra în cursa pentru Cotroceni!

2
1425
Orlando, manelistul Finanțelor

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat marți seară, la TVR 1, că va candida „cu siguranță” la alegerile prezidențiale, singura necunoscută fiind momentul în care va intra în cursa pentru Cotroceni.

„Cândva o să candidez, cu siguranță. Aveți ca mărturie clară: cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta este surpriză. Știu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a spus Teodorovici, citat de stiripesurse.ro.

Orlando Teodorovici, ministrul de Finanţe, şi-a dat arama pe faţă în Parlamentul României arătând din ce aluat e făcut atunci când l-a făcut pe un senator al României „urât, prost şi … chiparos”. Imaginaţi-vă un astfel de limbaj în Camera Lorzilor sau în Bundestag. A fost momentul care a „developat” complet adevăratul caracter al acestui personaj ce a vrut să pozeze mereu în altceva decât e în realitate.

Chiparos mincinos. S-a speriat de Dragnea şi n-a mai venit alături de #şîeu, aşa cum anunţase

Putreziciunea lui s-a văzut şi în ziua protestului #şîeu, organizat vineri, 15 martie, la ora 15.00, preţ de 15 minute.

Cu câteva ore înainte de ora 15.00, Orlando Teodorovici a făcut o declarație publică prin care a dat de înțeles că va protesta în fața instituției, alături de câțiva colegi:

„Mă alătur acestei acțiuni. Da, particip. Am auzit că vin în fața ministerului din alte structuri și mă alătur, că toți vor autostrăzi”.

Ulterior însă, şeful său, Liviu Dragnea, a avut un atac dur la adresa inițiatorului protestului pentru autostrăzi:

Niște șmecheri care urlă că au făcut un metru de autostradă.”

Reporterii Hotnews s-au aşezat curioşi în faţa ministerului, gata să-l vadă pe Orlando solidar cu manifestaţia pro-autostrăzi. Ce-au aflat? Că marele curajos Orlando nu s-a mai ţinut de cuvânt, n-a mai venit la protestul pro-autostrăzi, speriat că Liviu Dragnea va fi deranjat.

Acest om cică vrea să fie preşedintele României! Preşedintele Chiparos!

CITIȚI ȘI:

„Chiparosul, Mincinosul…”. Orlando s-a lăudat că va fi cu #şîeu, dar a fugit ca un şobolan după ce Dragnea l-a atacat pe iniţiatorul protestului

Orlando, un JEG uman ajuns în Guvernul României. „Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”

Rareş Bogdan face jocuri de putere din prima zi de politician: cere o mare ALIANŢĂ a opoziţiei PNL-USR-PLUS

Cum face Iohannis din europarlamentare cele mai importante alegeri pentru ROMÂNIA. Vom vota şi pentru referendumul pro-justiţie?

2 COMENTARII

  1. Eugen Teodorovici visează cai verzi pe pereți!Baiatu’ asta când va dori sa candideze trebuie sa-și caute partid , sper ca acest partid PSD sa nu mai fie când va candidă! Romanii vor dori un profil de candidat , familist ( omul asta este divorțat acum).!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here