„Voi fără mască, iar eu aici, îmbrăcată ca un scafandru… meritați să dispăreți!”

1
8738

Furia unei asistente medicale din orașul italian Lucca: „Voi fără mască, iar eu aici, îmbrăcată ca un scafandru… meritați să dispăreți!”. Aceste cuvinte, scrise într-o postare pe Facebook, au stârnit un scandal uriaș în Italia.

O asistentă medicală de la Spitalul „Sfântul Luca” din orașul italian Lucca a răbufnit pe Facebook la adresa celor care nu respectă regulile de distanțare socială, impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ea îi acuză pe aceștia că-și bat joc de eforturile cadrelor medicale din ultimele luni, din cauza prostiei și a ignoranței.

„Azi dimineață, în timp ce îmi puneam pe mine acest combinezon ca de scafandru, mă gândeam la cum aruncăm la coșul de gunoi toate sacrificiile noastre din ultimele luni. Și când mă uit la toți imbecilii care spun că virusul nu există… Pe naiba, nu există!!! Voi mergeți la mare, căci eu stau să mă distrez aici, transpirând de moarte în mormanul acesta de plastic”.

Asistenta medicală este foarte supărată și lasă să se vadă asta din cuvintele scrise pe Facebook. Deși a șters apoi postarea, în scurt timp s-au adunat mii de distribuiri și de comentarii. Asistenta, care lucrează în spitalul în care încă mai sunt internați bolnavi de coronavirus, nu are nimic împotriva bolnavilor, ci împotriva celor care, prin comportamentul lor iresponsabil, ajută la răspândirea virusului în peninsula italiană.

„Ați făcut bine să deschideți discotecile, era o chestiune de viață și de moarte”, spune ea ironic. „Faceți foarte bine că mergeți peste tot fără mască, dar să nu vă aud că, în curând, veți începe din nou cu parodia aia care spune: «Medicii, niște eroi…»”, concluzionează asistenta medicală.

Comentariile au fost pro și contro, pe un ton destul de aprig: sunt persoane care o laudă, dar și altele care o contrazic violent. În urma scandalului care s-a creat, conducerea spitalului s-a sesizat, iar asistenta medicală riscă o amendă administrativă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

* Sondaj IMAS: PNL – 33,4%, PSD – 23,4%, USR-PLUS – 17,2%. Pro România scade sub 10%, ALDE se stinge

1 COMENTARIU

  1. Biata asistenta ,pentru ca a indraznit sa spuna pe sleau ca astia care nu inteleg ca virusul exista ,la fel de mult cum exista si ceilalti virusi,sunt MULTI SI PROSTI,a mai primit si amenda!!!???HALAL SUSTINERE DIN PARTEA CONDUCERII SPITALULUI!Conducerea cu laudele,restul angajatilor cu munca,nu? Ar trebui ca postarea ei sa fie distribuita de toata media corecta romaneasca,caci se potriveste cum nu se poate mai bine cu ce se intampla acum la noi!RESPECT!!😷👏👏👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here