Ca să nu fie huiduit de Ziua Unirii, Dragnea s-a îmbolnăvit subit: îl doare „genunchele”!

1
6731

Liviu Dragnea anunțase că va participa la festivitățile de la Focșani, de Ziua Unirii. Iminența huiduielilor l-a făcut însă să se răzgândească: a renunțat să iasă în mulțime.

Dragnea a făcut „pirueta” printr-o operațiune mediatică de dezinformare, la care și-a activat aparatul de propagandă. Mai întâi, televiziunile de casă ale PSD au răspândit „vestea” că Dragnea e bolnav. Te-ai fi gândit că l-a lovit gripa, dar peste o vreme au venit amănunte despre suferința „ayatollahului roșu”: îl doare un picior!

Este a doua oară, în ultima vreme, când Dragnea apelează la trucul „îmbolnăvirii” pentru a justifica absența de la aniversări istorice cu participare populare. Înainte de 1 Decembrie 2018, el a anunțat că nu va participa la manifestările dedicate Marii Uniri. Se temea de o mobilizare protestatară împotriva sa. Până la urmă a participat la parada de la Arcul de Triumf, însă abia după ce s-a asigurat că pericolul unui protest consistent a fost îndepărtat.

După nici două luni, la Mica Unire, Dragnea n-a mai venit deloc. Nici măcar asigurările date de baronul Marian Oprișan nu l-au înduplecat să dea ochii cu mulțimea.

CITIŢI ŞI:

PSD-iştii, huiduiți la Iaşi, de Ziua Unirii. „Vrem autostradă, nu penali pe stradă!”

Dragnea și-a făcut o parte din vacanță în Emirate, unde-a trimis-o nu demult pe Dăncilă după bani

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.