marți, martie 5, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Amenințare sinistră a Rusiei: “Ori câștigăm în Ucraina, ori acest război...

VIDEO. Amenințare sinistră a Rusiei: “Ori câștigăm în Ucraina, ori acest război se va sfârși prost pentru întreaga omenire!”. Populația e avertizată: „Obișnuiți-vă cu noua viață!”

-

Televiziunile de stat de la Moscova par să fi primit noi directive privind direcția propagandei și pregătirea populației pentru următoarele planuri ale Kremlinului. Margarita Simonian, șefa televiziunii Rossia Today și moderatoarea unui talk show în prime-time, și-a înnăsprit discursul în ultimele zile, avertizând poporul rus că această stare de conflict cu Occidentul și izolare internațională va fi „pentru totdeauna”. În același timp, și liderii lumii întruniți în Forumul de la Davos au primit un mesaj: „Ori câștigăm, ori acest lucru se va sfârși rău pentru întreaga omenire!”.

Amenințarea vizează, de fapt, disponibilitatea lui Vladimir Putin și a anturajului său de a lansa atacuri nucleare, dacă altfel nu se poate câștiga războiul din Ucraina.

Schimbarea majoră constă tocmai aici. Până acum, Putin și propagandiștii săi de la televiziunile rusești spuneau că nu se pune problema folosirii bombelor nucleare decât dacă este amenințată direct existența Rusiei ca stat. Acest lucru, în mod evident, nu era și nici nu este luat în calcul de cineva. Ucraina nu are capacitatea și nici nu intenționează să invadeze Rusia – deocamdată, abia reușește să țină piept atacurilor în Donbass. Nici NATO nu și-a propus vreodată să atace Rusia, acest lucru existând doar în discursul paralel cu realitatea al lui Putin.

Dar acum se avansează ipoteza atacurilor nucleare dacă altfel nu se va reuși obținerea unei victorii asupra Ucrainei.

- Advertisement -

Ceea ce se întâmplă la televiziunile publice rusești seamănă a suprarealism. Margarita Simonian, șefa Russia Today, și-a făcut studiile în SUA, dar acum le spune telespectatorilor săi să fie fericiți că nu vor primi educație occidentală ei și copiii lor! Referindu-se la izolarea internațională a Rusiei, Simonian își îndeamnă publicul să se consoleze: „Oameni buni, asta e pentru totdeauna! Obișnuiți-vă cu această nouă viață!”.

Propagandista-șefă de la Russia Today a adăugat că „lucrurile se vor sfârși rău pentru întreaga omenire” dacă Rusia nu obține o victorie militară împotriva Ucrainei, sugerând că se va trece la atacuri nucleare dacă Moscova se va îndrepta spre pierderea războiului.

- Advertisement -

„Cu toții cred că noi vom pierde și că Occidentul va câștiga. Ei nu înțeleg că este imposibil. Este pur și simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată!“, s-a rățoit ea luni, în timpul emisiunii pe care o moderează. „Ori câștigăm, ori acest lucru se va sfârși rău pentru întreaga omenire, nu există altă cale“.

Propagandista Kremlinului a avut un discurs care arată și naivitatea celor ce-și imaginează că, dacă Ucraina acceptă să cedeze teritorii, Rusia se va calma. Margarita Simonian a subliniat de mai multe ori că această stare de confruntare cu Occidentul va fi permanentă, indiferent de deznodământul războiului.

„Când oamenii întreabă cât timp va mai dura acest lucru, în ceea ce privește izolarea noastră, confruntarea cu Occidentul, eu văd doar o singură versiune a evenimentelor: oameni buni, acest lucru este pentru totdeauna! Obișnuiți-vă cu această nouă viață!”.

Simonian a adăugat că „lumea cea nouă și curajoasă” nu le va fi deschisă celor care vor să studieze în Occident – acolo unde ea însăși a învățat. „Indiferent ce se întâmplă sau cum ne comportăm, confruntarea noastră cu ei este pentru tot restul vieții noastre.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Răzbunarea partizanilor ucraineni pe primarul trădător din Energodar, care a trecut de partea Rusiei teroriste

* Fost șef al MI6: „Putin va pleca până în 2023, dar probabil în sanatoriu, de unde nu va ieși ca lider al Rusiei”

* A fost lichidat „ofițerul strălucit” care era nepotul ministrului adjunct al Apărării ruse! Comanda o companie de asalt aerian

* „Ce-ar fi dacă ți-am tăia o ureche?” Teroare în „taberele de filtrare” rusești în Ucraina. Oameni bătuți în cap, terorizați, căutați de tatuaje, dispăruți fără urmă

* FOTO: 7 imagini istorice. Apocalipsa și eroismul din buncărele de la Azovstal, ultima redută a regimentului Azov

* Fost șef al Armatei SUA în Europa: „Forțele rusești vor colapsa până la sfârșitul verii. Ucraina va trece la ofensivă, iar în septembrie va ajunge pe linia din 23 februarie sau dincolo de ea”

* După ce i-au furat centrala atomică de la Zaporoje, rușii somează Ucraina să plătească energia electrică, altfel o lasă în beznă!

* Cum arată un violator în serie din armata rusă. Bulat Fassakov (20 de ani) – acasă era „băiatul mamei”, în Ucraina a devenit o bestie care viola fete sub amenințarea armei

* Dezvăluiri-șoc: cancelarul Germaniei era omul Moscovei, marxist fanatic, ataca NATO și SUA ca „militariști iresponsabili”. Olaf Scholz și-a ascuns legăturile cu regimul est-german

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* Modelul Putin: PSD încearcă să decapiteze o televiziune pe care n-o poate controla. Un amendament al ministrului Romașcanu ar forța RCS/RDS să vândă sau să închidă Digi 24

* Coaliția PSD-PNL-UDMR a masacrat Codul Rutier. „Au băgat înapoi toate șmecheriile de scăpat cu carnetul pentru cei care încalcă grav regulile de circulație”

* Cum a fost prins Sorin Oprescu în Atena. Își închiriase o vilă de lux într-un cartier de fițe, dar s-a dat de gol când și-a deschis cont și a mers la bancă să scoată banii

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Cum arată casa din SUA a ministrului Sebastian Burduja. Locuința este evaluată la un milion de dolari

* Cornel Nistorescu, condamnat să le plătească 9.000 de euro fostei sale angajate Brândușa Armanca și soțului acesteia, pe care i-a calomniat

- Advertisement -

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -