VIDEO. Proxenetul Alex Bodi umilește copii africani, pe care-i pune să strige în cor: „Mulțumim pentru mâncare. Alex Bodi, salutare!”

4
4490

Interlopul Alex Bodi, fostul soț al vuvuzelei Bianca Drăgușanu, a postat pe profilul său de Facebook, pe 30 martie, un filmuleț realizat într-o țară africană. Clipul video prezintă un grup de peste 100 de persoane, majoritatea copii, care sunt umiliți de echipa lui Bodi.

Micuții africani sunt puși să strige, după dictare, un fel de „Odă lui Bodi”, în limba română. Ei îi mulțumesc interlopului pentru donația făcută comunității respective. Africani nu știu însă că banii lui Bodi sunt bani murdari, obținuți din proxenetism și trafic de persoane (conform acuzațiilor aduse de procurorii DIICOT).

„Cu puțin ajutor putem crea lucruri mărețe”, a scris Alex Bodi în dreptul postării în care prezintă înregistrarea copiilor africani fericiți că au primit de mâncare.

VIDEO: „Corul” african, dirijat de un tovarăș alui Alex Bodi

În prezent, Alex Bodi nu poate părăsi țara, pentru că se află în arest la domiciliu. De aceea, „maestru de ceremonii” în tribul african este un prieten al interlopului.

Incantația africanilor

„Alex Bodi, salutare!

De aici, din depărtare.

Mulțumim pentru mâncare!

Astăzi suntem fericiți

Că la noi voi vă gândiți.

Salutare, Alex Bodi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

4 COMENTARII

 1. sa-i multumeasca justitiei romane!!!..de cacat…pentru ca l-a facut scapat !!!..oare ce-au primit justitiarii de la interlopul asta ??…facem un concurs…
  1.lei,
  2.euro,
  3.vacante exotice,
  4.partide de ..enis,
  5.curve cauciucate,
  6.amenintari,
  7.altele….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here