VIDEO. Preotul AUR-ist Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, a bătut o femeie. Pervers, acesta a lovit-o pe la spate, cu pumnul, trântind-o la pământ

1
2196
Momentele în care părintele Calistrat Chifan se apropie pe la spate de femeie și o lovește (stânga), iar aceasta se prăbușește la pământ (dreapta)

Un nou scandal de proporții a izbucnit în Biserica Ortodoxă Română după ce miercuri seara, la finalul slujbei, cunoscutul preot Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, a lovit cu pumnul o femeie de 34 de ani. Preacuviosul a avut ghinionul să fie filmat, pe înregistrare observându-se că se apropie pe la spate și lovește femeia cu toată puterea, doborând-o la pământ.

Preotul Calistrat Chifan e foarte prizat și popularizat pe YouTube, prin site-urile care au ca temă credința, dar și cele conspiraționiste și așa-zis naționaliste. În urmă cu nici două săptămâni, el a înregistrat o emisiune de peste o oră în biserică împreună cu Călin Georgescu, rusofilul propus de AUR pentru funcția de prim-ministru al României.

În timpul pandemiei de Covid-19, Calistrat Chifan s-a situat pe poziții similare cu toxicul arhiepiscop Teodosie, cerându-le credincioșilor să vină la Înviere, sfidând sfaturile BOR și reglementările legale în vigoare.

Scandalul de miercuri seara s-a produs în prezența a numeroși enoriași. Era întuneric, slujba se terminase și lumea ieșise din biserică în curte. Filmarea surprinde mai multe persoane care vociferau, moment în care părintele Calistrat Chifan se apropie tiptil, pe la spate, și o lovește cu toată puterea pe o femeie. Se poate observa că preotul, o persoană masivă, își ia elan și lovește din lateral, enoriașa fiind aruncată la pământ. Nimeni n-a reacționat – fie că oamenii au fost luați prin surprindere, fie că s-au temut de răzbunarea preotului.

Femeia bătută, alături de sora ei, s-a prezentat la Poliție și a depus plângere. De asemenea, cele două au mers la spital, unde medicii au constatat că victima prezintă mai multe leziuni, dar femeia bătută n-a dorit să rămână internată și nici să facă mai multe investigații.

Medicul Diana Cimpoeșu, coordonatoarea SMURD Iași, a confirmat că una dintre femei era rănită la cot și genunchi, reclamând și durere la nivelul stomacului – probabil, unde a lovit-o preotul.

„Diagnosticul a fost de agresiune declarativă. S-a evaluat durerea de la nivelul capului și al urechii de către colegii de la ORL. A mai fost declarată o durere la nivelul stomacului. Au fost evidențiate două excoriații la pacienta de 34 de ani, una la nivelul cotului, alta la nivelul genunchiului. Nu au fost  evidențiate leziuni care să necesite internare și au refuzat să fie continuate investigațiile, radiografia toracică, și au fost îndrumate spre consult la neuro-chirurgie și IML, în condițiile în care reclamă o agresiune fizică”, a declarat șefa SMURD Iași.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Putinism carpatin. Turcescu: „Să se termine cumva, chit că Ucraina va pierde niște teritorii! Dă-le naibii de teritorii! Asta-i viața”. Cristoiu: „Dă-o dracu’ de bucată de pământ, că oricum nu era a ucrainenilor, aia-i rusofonă!”

* Evenimente majore în Herson: armata rusă își abandonează pozițiile și se retrage precipitat în stânga Niprului!

* VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

* Trădătorul Stremousov, numărul 2 în administrația pro-rusă din Herson, a murit „într-un accident de mașină”! Colaboraționistul era vânat de partizanii ucraineni

* Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

* Muzeografa care a trudit la doctoratul ministrului Tîlvăr: „Am muncit enorm. I-am făcut teza de la zero!”. DNA a clasat cazul după ce le-a dat acuzaților declarațiile femeii

1 COMENTARIU

  1. De, incaodata se adevereste vorba din batrani: sa nu faci ce face preotul. In acest caz ar merge si sa nu faci ce zice preotul. Fapta este cu atat mai socanta si reprobatoare cu cat vine de la un om care ar trebui sa incerce sa se comporte precum Christos si sa respecte cu sfintenie cele 10 porunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here