VIDEO. Papa Francisc și-a ieșit din pepeni! I-a dat o palmă peste mâini unei credincioase în ultima zi a anului

3
5004
Papa Francisc
Papa Francisc și-a ieșit din pepeni și i-a tras o palmă peste mâini unei credincioase

Imaginea cu Papa Francisc care-i dă peste mână unei credincioase a făcut înconjurul lumii. Incidentul s-a întâmplat în ultima zi a anului 2019, la Vatican, atunci când Sfântul Părinte a venit spre mulțimea de creștini, sosiți la slujba pentru noul an, ca să-i binecuvânteze.

VIDEO. Papa Francisc lovește o femeie peste mâini pentru că aceasta l-a ținut captiv câteva momente.

Papa Francisc s-a arătat agasat de o femeie care i-a prins mâna și a vrut s-o sărute, dar nu a reușit pentru că Papa a încercat să se întoarcă și să se îndepărteze de mulțime.

Femeia i-a ținut mâna, iar părintele a tras să se elibereze. Enervat, după ce a scăpat din strânsoare, i-a dat o palmă femeii peste mânile care-l ținuseră captiv pentru câteva momente.

În fiecare an, zeci de mii de credincioși vin la Vatican pentru a asista la slujba de început de an și la mesajul Sfântului Părinte transmis către creștinii din întreaga lume.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce spun psihologii: de ce se alege praful de relația dintre Irina Tănase și Dragnea? 5 motive

* Povestea de dragoste s-a terminat? Indicii că Irina îi dă papucii lui Dragnea

*Revelionul manelist RTV naște dispute între „jurnaliștii PSD-iști”: Ciutacu face mișto de Sorina Matei printr-o burtieră afișată pe post

* Arafat, „mitraliat” de ministrul Vela în videoconferința cu prefecții: „Ce ați făcut timp de 20 de ani? De ce nu ați angajat piloți SMURD?”

*Sărbători triste pentru șeful Poliției Vâlcea: a rămas și fără permis, și fără funcție! Comisarul Oară, demis de ministrul Vela în videoconferință

* Mesajul superb al ambasadorului SUA: „Americanii sunt aici și vor rămâne aici!”. Accent pe anticorupție, stat de drept, reformă judiciară, recuperarea prejudiciului

3 COMENTARII

    • Tu,desteptul pamantului, esti numai tu in masura sa judeci,tu si Dumnezeu,nu?CRETINULE!UN CONDUCATOR CARE ESTE ALES DE OAMENI TREBUIE SA FIE SLUJITORUL LOR,NU INVERS! L-A ALES O MANA DE POPI SA AIBE GRIJA DE „OILE DOMNULUI”,SA AIBE INTELEPCIUNE SI SA-I ASCULTE CU RABDARE SI RESPECT,PENTRU CA BANII LOR FINANTEAZA DEPLASARILE PAPEI,PATRAFIRELE AURITE SI CADELNITELE BOGAT ORNAMENTATE,NU INVERS!

  1. Ce reactie de imbecil panicat! Poate ca femeia era disperata si isi pusese toata speranta in a vorbi cu papa,nu? Putea sa o calmeze cu vorbe bune ,ascultand-o ,linistind-o,nu plesnind-o peste maini ca orice individ orbit de prea multa putere acordata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here