joi, aprilie 25, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Mărturia unui invadator capturat după doar o zi de luptă: "Putin...

VIDEO. Mărturia unui invadator capturat după doar o zi de luptă: „Putin ne trimite pe front drept carne de tun”

-

Un soldat rus capturat de ucraineni după numai o zi pe front confirmă batjocura tiranului Vladimir Putin la adresa militarilor trimiși să invadeze țara vecină. Recruții sunt triați în două categorii: folositori și nefolositori. Primii primesc acceptul să revină în Federația Rusă, ceilalți sunt lăsați să lupte până la moarte.

„Denazificatorul” capturat, care face dezvăluiri despre strategia lui Putin, este un trădător ucrainean trecut în tabăra Kremlinului. Se numește Evgheni Nikolaevici Oznev, are 50 de ani și provine din regiunea Lugansk, parțial ocupată de regimul criminal de la Moscova. O lungă perioadă, Oznev a trăit în orașul Starîi Oskol din regiunea rusă Belgorod.

Confesiunea lui Evgheni Oznev: „Putin îi schimbă (pe front – n. red.) doar pe cei care-i sunt folositori. Pe oamenii obișnuiți îi trimite pur și simplu doar pe post de carne de tun. Nimeni nu-i ridică de pe front. Tot ce este aici nu poate fi descris în cuvinte. Pierderile sunt imense. Recruții sunt tratați cu dispreț, nimeni nu le oferă nimic. «Dacă s-a rupt casca, cumpărați-vă alta pe banii voștri! Cumpărați-vă vestă antiglonț! Cumpărați-vă bocanci»”.

VIDEO: Mărturia unui „gunoi” capturat

Oznev era înrolat într-un detașament „Furtuna V” din Regimentul 245 de pușcă motorizată al armatei invadatoare. A ajuns pe câmpul de bătălie din țara sa natală după ce i s-a promis eliberarea din pușcărie, unde mai avea de stat doar două luni!

- Advertisement -

„După un scurt stagiu în închisoare, am fost nevoit să mai lucrez încă două luni. Administrația mi-a propus să plec la război în loc să prestez munci în folosul comunității. După o săptămână de antrenamente, am fost trimis pe front, unde am stat mai puțin de o zi”, a mai dezvăluit prizonierul rusofil.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

HORROR. Beizadeaua de la Realitatea spune insistent, în direct, că Băsescu moare în curând! „Dacă mai aveți câteva zile pe pământ…” / „Oricine ajunge acolo știe că nu mai are multe zile”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -