VIDEO. Imagini înfiorătoare din Rusia. Un invadator întors din Ucraina și-a înjunghiat soția și soacra cu 15 lovituri de cuțit, de față cu cei trei copii ai săi

0
764
Dementul putinist în acțiune

Un „erou” putinist, întors de pe frontul din Ucraina, și-a ieșit din minți în plină stradă, înjunghiindu-și atât soția, cât și soacra cu 15 lovituri de cuțit, chiar de față cu cei trei copii ai săi. Fapta abominabilă s-a petrecut sâmbătă, 25 mai 2024, într-o zonă circulată din orașul Furmanovo, regiunea Ivanovo.

Atacatorul se numește Nikolai Merzlîi și are 34 de ani. Conform canalului de Telegram „Știri din Ivanovo”, el i-ar fi cerut nevestei sale, Daria, să-și retragă plângerea depusă anterior la poliție în legătură cu violența în familie. Cum aceasta a refuzat, a urmat măcelul. Femeile au ajuns în stare gravă la spital. Între timp, una din ele și-a revenit.

Deși sinistrul agresor a fugit de la fața locului, polițiștii l-au prins la scurtă vreme și l-au băgat în arest. I-a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

În aprilie, fostul luptător își bătuse soția și fiica. Mai mult, el ar fi încercat să-și sugrume nevasta.

Atunci, forțele de ordine n-au luat nicio măsură împotriva lui. Asta, deși ar fi avut motive clare s-o facă.

1. Victimele lui Merzlîi – soția și fiica lui – depuseseră plângere la poliție pentru violență domestică.

2. Merzlîi fusese condamnat în mai 2022 pentru uciderea amicului său de pahar. Tribunalul Districtual Pinejski din regiunea Arhanghelsk i-a dat atunci 11 ani de închisoare. Criminalul a ieșit repede din spatele gratiilor, fiindcă s-a înrolat în armata rusă și a plecat pe front.

Daria Merzlaia și-a cunoscut soțul ucigaș pe o rețea de socializare. Ea era proaspăt divorțată, cu două fete în întreținere – de 12 și 10 ani. La distanță de numai o lună de la divorț, femeia s-a recăsătorit, în noiembrie 2023, cu Merzlîi.

Jurnaliștii ruși au obținut informațiile în urma discuțiilor purtate cu soția agresată, care a fost transferată de la terapie intensivă într-un salon obișnuit, și cu fostul ei soț, Serghei Gherasimov.

„Știri din Ivanovo”: „Femeia a spus că Nikolai a atacat-o prima oară în aprilie, când a băut foarte mult. Apoi, Daria a mers cu copiii la apartamentul mamei sale și a scris acolo o declarație la poliție. În luna mai, potrivit femeii, el a încercat să se răzbune pe ea, A stat la pândă și a atacat-o. În timpul asaltului, Daria a reușit să sune la Garda Națională. Nikolai Merzlîi a fost reținut timp de două zile, apoi i-au dat drumul. (…) Acum, Daria se află în spitalul din Furmanovo, a fost transferată de la terapie intensivă pe secție. Nikolai i-a provocat mai mult de 10 răni de cuțit, i-a tăiat fața. Mama ei este în stare gravă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PORTRET DE CANDIDAT

ALLEN COLIBAN, Primăria Brașov: „Mi-am făcut temele la lumânare, am făcut baie în oala de sarmale”

STELIAN ION, Primăria Constanța: “Pentru mine, declicul s-a produs în 2014, când interesele găștii PSD-iste au ajuns și în cartierul copilăriei mele. Voiau să ridice un bloc de 6 etaje pe spațiul verde. Mi-am jurat că voi face tot ce pot pentru a-i împiedica”

CRISTINA PRUNĂ, europarlamentare: „Până la 4 ani am crescut la țară, în Bărăgan, într-un spirit foarte liber. Acum susțin cu fermitate politici liberale”

CORINA ATANASIU, europarlamentare: „În anii ’90 am făcut voluntariat la Salvați Copiii. Lucram cu copiii străzii, prindeam pedofili cu Europolul”

RADU MIHAIU, Primăria Sectorului 2: „N-aveam niciun gând să intru în politică. Spuneam: «Am o meserie, o fac bine, crește afacerea!». Ce m-a determinat să mă răzgândesc a fost incendiul de la Colectiv. Mi-am zis: «Copiii mei trebuie să trăiască într-o țară în care nu se întâmplă așa ceva!»”

MIHAELA ȘTEFAN, Primăria Sectorului 6: „M-am angajat în anul 2 de facultate, prima dată la Unirea, într-un magazin de haine. N-aveam cum să nu muncesc. N-aveam cum! Eu nu le-am cerut bani niciodată părinților mei”

ADRIANA CRISTIAN, europarlamentare: „Sunt o visătoare harnică. Aș vrea să las asta în urma mea: unii politicieni arată și așa, ca mine. Adică au terminat multă școală, vorbesc bine, au interese corecte, nu s-au îmbogățit din politică. Nu suntem toți la fel, cum vor cei vechi să se creadă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.