VIDEO. Cumpănașu despre protestatarii pro-justiție: „Toți haștag-reziștii lui Soros, plătiți cu bani grei… Niște nesimțiți ordinari!”

0
1651

Escrocul Alexandru Cumpănașu a intrat din nou în priză. Priza de la spitalul de nebuni. Urlă, înjură și își dă ochii peste cap ca în „vremurile bune”, adică în campania electorală pentru prezidențiale.

Impostorul care s-a cățărat pe tragedia nepoatei sale, Alexandra Măceșanu din Dobrosloveni-Olt (de care și-a amintit doar la moartea ei), își dă arama pe față, înjurându-i murdar pe protestatarii #Rezist. Pe protestatarii pro-justiție și anti-corupție.

Cumpănașu folosește retorica mizerabilă a celor mai abjecți PSD-iști, gen Dragnea, Dăncilă, Șerban Nicolae, Olguța Vasilescu, Rădulescu-„Mitralieră”, Nicolicea și „Ciordache”. Zice că protestatarii #Rezist sunt vreo „trei nenorociți, zece amețiți care se strâng în Piața Victoriei”, „niște nesimțiți ordinari”, evident „plătiți de Soros cu bani grei” ca să dea jos guverne PSD-iste și să-l pună în locul lor „pe Cioloș” sau „jigodiile” din guvernul actual.

Nemernicul spune că protestul organizat de el va fi „primul exercițiu cu adevărat democratic, neplătit de nimeni”. Ați înțeles: toate manifestațiile de până acum, împotriva Ordonanței 13 și a distrugerii justiției, au fost plătite de cineva. În principiu, de Soros.

Discursul anti-#Rezist al lui Cumpănașu

  • „Este inacceptabilă atitudinea unor polițiști. O doamnă profesoară – nu-i dau numele, pentru că nu am acceptul ei – vrea să meargă duminică să facă o poză și să stea 10 minute sau un sfert de oră, cu prietenii, în fața Poliției din comuna sau orașul în care locuiește, pentru a protesta împotriva lipsei de preocupare a Poliției Române pentru a proteja viața, integritatea copiilor noștri. Să-i dea amendă!”
  • „Să fii sunată de șeful de post sau de un polițist de acolo și să fii amenințată că dacă vei face asta vei lua amendă, că nu este bine, că este rău… Da’ de ce e rău, mă, fir-ați ai dracului?!… Pentru ce este rău? Că nu suntem într-un lagăr comunist? Că nu suntem într-un lagăr legionar? Că nu suntem într-un lagăr stalinist? Da’ care-i democrația?”
  • „Un milițian nenorocit dintr-o comună. O să-i aflu eu numele!”
  • „Unde era legea când haștag-reziștii lui Soros, plătiți cu bani grei… niște nesimțiți ordinari, da?… Toți acești oameni se duceau zilnic în Piața Victoriei și demonstrau, se strângeau în Piața Revoluției, se strângeau în Piața Universității fără să ceară aprobare, fără să informeze autoritățile, fără să anunțe pe nimeni. Unde era, mă, lege? Hă? Acum v-ați făcut mai catolici decât Papa tot felul de papagali și din orașele mici?”
  • „Eu am stat la Primăria Capitalei o oră și ceva, pentru ca douăzeci și ceva de oameni, din douăzeci și ceva de instituții, să analizeze cererea noastră. Am stat acolo umil, corect, în fața unei instituții, pentru că așa este legea. Dar cei care au făcut de fiecare dată fără-lege unde sunt? Pe ăia nu-i vedeți, nu? Care au demonstrat politic, pentru că aveau de dat jos un guvern, că aveau de promovat niște jigodii în Guvernul României… Ați uitat guvernul tehnocat? L-ați uitat pe Cioloș?”
  • „Și dacă, Doamne ferește, se trezește poporul? Vorba lui Tudor Gheorghe: dacă găsim puloverele alea de la Revoluție, ce faceți?”
  • „Oamenii plătiți de voi și de tot felul de șmecheri… Vi-i aduceți la București, aici, în Piața Victoriei, sau în Piața Universității, și mai dați câte-un guvern jos… sau două, sau trei guverne…”
  • „Mâine, la București și peste tot în lume va fi primul exercițiu cu adevărat democratic, neplătit de nimeni.”
  • „Televiziunile din România, exact ca în situația Revoluției de la Timișoara, nu transmit protestele noastre. Poporul român nu trebuie să știe. De câte ori demonstrează, mă, românii pentru viața lor, pentru copiii lor, pentru familia lor? Vă duceți la trei nenorociți care se strâng… zece amețiți în Piața Victoriei. Că vor să protesteze în Piața Victoriei!”

VIDEO: Delirul lui Cumpănașu (1 februarie 2020)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here