vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Ce n-a văzut Parisul! Oameni blocaţi în autobuzul Otokar trag disperaţi...

VIDEO. Ce n-a văzut Parisul! Oameni blocaţi în autobuzul Otokar trag disperaţi de uşi. „Firea să răspundă!”

-

USR Bucureşti a dezvăluit pe pagina sa de Facebook un incident tragicomic: pasagerii dintr-un autobuz Otokar au rămas blocaţi înăuntru şi au tras disperaţi de uşi ca să poată ieşi afară!

„Autobuzele Gabrielei Firea pun în pericol siguranța bucureștenilor! Astăzi, un astfel de autobuz a rămas fără curent și cu ușile blocate. Ce s-ar fi întâmplat dacă era un incediu sau un accident grav?

Când ușile nu pot fi deschise nici măcar în caz de urgență, înseamnă că acel vehicul nu poate fi utilizat pentru transportul public. Toate celelalte defecțiuni care apar la autobuzele turcești – și nu sunt deloc puține – pălesc în fața acestei probleme majore.

- Advertisement -

Este nevoie imediată de o verificare temeinică a calității tehnice a vehiculelor livrate de Otokar. Și mai ales a modului în care a fost respectat caietul de sarcini.

Iar Gabriela Firea trebuie să răspundă!

Filmarea a fost realizată de Cristi Rosu

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

Apocalipsa lentă. RADET crapă, mii de oameni în frig, şcoli închise, gripă, infractori pe străzi. Iar ei luptă cu „abuzurile din justiţie”!

Banii lui Boc, banii lui Firea. De ce nu e nimeni gelos pe câştigul primarului din Cluj şi de ce nu contează venitul pe hârtie al primăriţei Capitalei

Miracolul de la Cluj, într-un film de 10 minute. „Domnule Boc, poate candidaţi şi la Brăila!” / „Felicitări din Bucureşti! Aici, la noi, e trist…”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -