Acasă Descoperă România Miracolul de la Cluj, într-un film de 10 minute. "Domnule Boc, poate...

Miracolul de la Cluj, într-un film de 10 minute. „Domnule Boc, poate candidaţi şi la Brăila!” / „Felicitări din Bucureşti! Aici, la noi, e trist…”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a postat pe Facebook un filmuleţ de zece minute cuprinzând activitatea şi împlinirile echipei sale, pe parcursul anului 2018.

Imaginile conţin rezumatul investiţiilor de succes făcute sub Dealul Feleacului, pe mai multe sectoare:

  • transport public (primul oraş din România care foloseşte autobuze electrice Solaris; în plus, Clujul a cumpărat şi 75 de autobuze noi Mercedes de ultimă generaţie, faţă de hârburile împinse de Firea pe străzile Capitalei)
  • străzi, parcuri şi spaţii publice reabilitate
  • locuri speciale pentru plimbarea animalelor de companie,
  • înfiinţarea de pieţe mobile în cartiere, găzduirea în oraş a diverse competiţii sportive internaţionale (preliminariile Campionatului European de handbal masculin, jocuri ale „Naţionalei Mici” în calificările pentru Campionatul European de fotbal pentru tineret, preliminariile Campionatului European de handbal feminin, Maratonul Internaţional etc.)
  • investiţii în spitalele din localitate, burse pentru elevii cu media peste 8.50, ajutor pentru elevii din familii sărace,a jutor pentru plata chiriei persoanelor defavorizate
  • programe culturale şi pentru tineret, festivalul de film TIFF, fedtivalul de muuzică UNTOLD etc. etc.

Filmuleţul despre miracolul administrativ-politic de la Cluj a strâns deja peste 200.000 de vizualizări, printre cei interesaţi să afle detalii despre succesul metropolei transilvane aflându-se şi mulţi „regăţeni”. Şi ei, şi clujenii n-au ezitat să-şi arate recunoştinţa, prin mesaje postate pe pagina primarului, pentru felul în care Emil Boc are grijă de oraşul în care a fost ales cu un scor zdrobitor:

Bogdan Mihaescu: Felicitări sincere din Bucuresti! Aici la noi e trist. Poate ne deşteptăm şi noi, miticii!

Octavian Uruc: „Uitați-vă de ce nu m-am întors în sud… Clujul și restul României!

Florin Ghiban: Un mic bilanţ după încă un an pentru domnul Emil Boc. Respect şi mult succes în continuare.

Silvia Balint: Felicitări, Cluj şi Emil Boc! Mândră de acest oraş, care a devenit singurul motiv pentru care încă n-am luat un bilet doar dus din ţară!

Iri Radu: Felicitări! Sunteţi un exemplu pentru toţi! Poate candidaţi si la Brăila, sigur vă va vota lumea!

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările