Acasă Economie Apocalipsa lentă. RADET crapă, mii de oameni în frig, şcoli închise, gripă,...

Apocalipsa lentă. RADET crapă, mii de oameni în frig, şcoli închise, gripă, infractori pe străzi. Iar ei luptă cu „abuzurile din justiţie”!

E teroare. Nu doar din cauza infractorilor pe care i-au trimis liberi pe străzi. Pur şi simplu, statul plătit de noi este terminat. Nimic nu funcţionează, totul e la pământ, iar acolo unde merge cât de cât e pe costuri infinit mai mari decât la alţii: angajaţi în plus, salarii majorate fără acoperire, contracte de partid cu „parandărăt”.

De la zi la zi afli de cazuri grave, decese, petrecute în sistemul sanitar, conflicte între pacienţi şi medici. Suntem în prag de epidemie de gripă şi nu avem vaccinuri suficiente. Pleacă medici în continuare, deşi salariile au crescut spectaculos, căci statul menţine haosul în sistem. Minerii au ieşit din grevă, dar România importă încă energie.

În Bucureşti, oraş cu venituri anuale de peste un miliard de euro, crapă zilnic câte ceva. Primăriţa Gabriela Firea e în convalescenţă (să fie sănătoasă!), dar şi dacă ar fi la muncă, tot degeaba. Tot ce-a făcut de când a fost aleasă a fost…spectacol. Orice ar înseamna asta. Circ, ceartă, balamuc şi zero administraţie. L-a adus la dreapta ei pe un scandalagiu notoriu, care urlă la TV la oricine îl contrazice, a înfiinţat firme municipale ilegal, a cheltuit milioane de lei aiurea şi n-a rezolvat absolut nimic.

Azi, RADET a crăpat din nou. Are 3,6 miliarde de lei datorie, e practic în faliment. În 10 ani, pierderile din reţea au depăşit bugetul Capitalei: peste 1 miliard de euro! Lipsa banilor, ca şi în cazul lui Dăncilă cu România, se vede în investiţii. Fără investiţii, se sparg ţevile. Cum s-a întâmplat şi azi în sectorul 2, cu mii de oameni rămaşi în frig, şcoli închise şi tot tacâmul.

Apropo, sectorul 2 are EXCEDENT bugetar, dar pune pe capul locuitorilor cea mai mare taxă de salubritate din ţară! Iar cu toate astea, nimic nu merge nici acolo, nici în toată Capitala, nici în România reală. Şcolile iau foc, pentru că nu sunt reabilitate, iar conductele se sparg. Mii de oameni au rămas în frig şi azi, dar e al „n”-lea caz. Şcolile au fost închise. Dacă dădea peste noi o iarnă ca în vremea lui Boc, cu zăpezile până la streaşina caselor?

Situaţia din Capitală poate fi extrapolată la nivel de România. O ţară fără stat. Neadministrată, dar plătită. Ca aleşii ei să se lupte cu…”abuzurile din justiţie”. Şi să dea bine în poză. Asta fac de doi ani şi ceva. Şi din cauza asta, bruma de bani pe care o mai aveam s-a dus pe apa sâmbetei. Leul cade, ţara se împrumută tot mai greu şi mai scump şi vai de cel ce va fi la guvernare când va crăpa totul!

Deocamdată, crapă pe ici, pe colo. La RADET, pe calea ferată (săreau trenurile de pe şine de Sărbători), cursul de schimb, vaccinul, drumuri cu inflaţie de gropi. De nimic. Pentru că nu sunt în stare de nimic. Şi dacă nu ar exista DNA, justiţie, UE şi NATO, tot n-ar fi buni de nimic. Firea are Bucureştiul pe mână de doi ani şi vai mama noastră! Dragnea a avut Teleormanul 10 ani şi mai bine şi l-a făcut cel mai sărac judeţ din ţară. Acum, are ţara pe mână. Ţara, capitala…Un fel de apocalipsă lentă, în direct.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Ce n-a văzut Parisul! Oameni blocaţi în autobuzul Otokar trag disperaţi de uşi. „Firea să răspundă!”

Miracolul de la Cluj, într-un film de 10 minute. „Domnule Boc, poate candidaţi şi la Brăila!” / „Felicitări din Bucureşti! Aici, la noi, e trist…”

loading...

2 COMENTARII

  1. Apocalipsa a venit în 2016. In doua etape,sau in reprize. Votul dat în capitală Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele , „eleva” tov.prof.de renume mondial, Felix varanu’ securistul pușcăriașul. Apoi,votul a 3 mil.si ceva de români pe fruntea orgz.mafiote pesedrac.nea. Iubitori de ciumă roșie, patrioți adevărați, ne-au dat tuturor -chiar daca 7-8 mil.nu servim -,și ciumă și apocalipsă… era la promoție,de tigăi roșii, și-au dat la tot poporul… și ce urmează!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările