„Vă promitem că vom cânta curând împreună: Ole, ole, DICTATORUL nu mai e!”

8
4491

De ieri şi până azi, România pro-europeană a primit trei lovituri de la guvernarea anti-europeană PSD-ALDE-UDMR.

  1. Acţiunea de intimidare a procurorilor militari care anchetează represiunea criminală din 10 august 2018, prin Inspecţia Judiciară a ministrului Justiţiei Tudorel Toader. (ieri)
  2. Sancţionarea Realităţii TV cu întreruperea temporară a emisiei (penultimul pas înainte de închiderea definitivă) pentru că şi-a făcut datoria jurnalistică de a mediatiza măcelul din Piaţa Victoriei. (ieri)
  3. Decizia CCR de a declara ilegale celebrele protocoale SRI-DNA-Parchete, care deschide calea anulării justiţiei din cazuri de mare corupţie şi de crimă organizată, permiţând eliberarea interlopilor periculoşi şi desfiinţarea condamnărilor de politicieni. (azi)

Aceste trei motive l-au făcut pe jurnalistul Oreste Teodorescu să cheme la unitate civică, la continuarea #Rezistenţei, aşa cum ne-a cerut şi Donald Tusk la Ateneu.

„Vin vremuri din ce în ce mai grele peste primăvara democrației noastre! Asaltul orcilor neobolşevice asupra statului de drept necesită o rezistență organizată și o luptă la baionetă! Suntem aici, împreuna, iar în spatele nostru este o armată numeroasă de români frumoși și liberi! Vă promitem că vom cânta împreuna, cât de curând: Ole, ole, dictatorul nu mai e”, a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

CITIŢI ŞI:

Rareş Bogdan: „Votanţi PSD-ALDE, ziarişti-slugoi care-i susţineţi, uitaţi-vă la crima de la Mediaş! Asta aţi votat! Asta susţineţi”

Rareş Bogdan: „Închid Realitatea TV pentru ce-am spus noi, invitaţii Jocuri de Putere, Oreste, Oana, Cartianu, Ciocăzanu, despre 10 august!!! REPRESIUNEA continuă”

Rareş Bogdan: „Îţi mulţumesc, frate Oreste! Aştept să ne vedem în curând”

8 COMENTARII

  1. Sa dea D-zeu sa scapam de monstru, Oreste, eu insa cred ca sunt prea multi care sug la robinetul hotilor si ca or sa tina si cu dintii, in continuare, de putere. Oamenii nu mai ies la protest pentru ca sunt ingroziti de ce s-a intamplat pe 10 august si probabil se mai gandesc si la familiile lor, nu tota lumea are bani sa se lupte cu miliardele pe care borfasii le pun la bataie ca sa scape de justitie!!! Daca insa nu se trece la ceva mai puternic decat un protest pasnic, infractorii isi vor face in continuare de cap si doar o miscare in forta ii mai poate indeparta de la distrugerea ultimei portiuni de democratie care mai este inca, in Romania.
    Este groaznic ca lucrurile astea se intampla in Romania dupa 30 de ani de la indepartatrea lui ceaca, pacat de mortii de la revolutie!! Acum avem nevoie de o alta revolutie, dar la care toti infractorii sa dispara in puscarii si sa li se confiste toata averea, TOATA, ca oricum nu si-au facut-o pe cinstite!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here