luni, aprilie 15, 2024
AcasăMass-mediaRareş Bogdan: "Închid Realitatea TV pentru ce-am spus noi, invitaţii Jocuri de...

Rareş Bogdan: „Închid Realitatea TV pentru ce-am spus noi, invitaţii Jocuri de Putere, Oreste, Oana, Cartianu, Ciocăzanu, despre 10 august!!! REPRESIUNEA continuă”

-

REPRESIUNEA DIN 10 August CONTINUĂ!
Fără precedent, au decis SUSPENDAREA emisiei! Astăzi 15 ianuarie 2019 – Ora 10.15 – 13.00, şedinta CNA! Abuz fără precedent. Nu am crezut că voi trăi aşa ceva! Din cauza relatărilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august şi perioada 11-15 august…

SE SUSPENDĂ emisia Realitatea Tv. Acum pentru 10 minute, în ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu îmi vine să cred! Am fost acuzaţi de incitare la violenţă si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus că imaginea a ceea ce s-a întâmplat în 10 august a fost viciată de Realitatea Tv şi în special de către mine şi invitaţii “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stănciulescu, Grigore Cartianu, Laurenţiu Ciocăzanu.

NU ÎMI VINE SĂ CRED, sunt pur si simplu SOCAT! 6 din 11 au votat pentru întreruperea emisiei, la propunerea lui Radu Călin Cristea. Pe lângă suspendarea emisiei, ne-au dat şi o amendă de 15.000 de lei!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de socializare, după decizia CNA de a sancţiona postul TV, pentru că a mediatizat violenţele din 10 august.

- Advertisement -

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Da, bolsevicii din Romania au ingurcitat cu greu trecerea la capitalism, le-a covenit numai pentru a deveni ei capitalistii nr 1. In rest ei vor sa joace masele cum vor ei, fara libertatea cuvantului, ci doar cu zambete pe fata daca vor sa nu moara de foame…Ei au subminat tot ce au putut, EU, NATO, relatiile cu tarile din vest. Acum rolul lor e sa submineze proiectul european definitiv. E ordin de la Moscova. Sau daca nu e ordin de acolo, ei traiesc in lumea lor, un fel de lume subterana ce sfideaza pe cea de la lumina zilei si asta vor ei sa faca in aceasta lume evoluata: sa faca CE VOR EI ! Pentru ca ei au dare de mana acum! Noi, dupa ei, ciocu’ mic !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -