miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMass-mediaRareş Bogdan: "Îţi mulţumesc, frate Oreste! Aştept să ne vedem în curând"

Rareş Bogdan: „Îţi mulţumesc, frate Oreste! Aştept să ne vedem în curând”

-

Jurnalistul Oreste Teodorescu, interzis de Cozmin Guşă la Realitatea TV, salută într-un mesaj postat pe Facebook revenirea lui Rareş Bogdan la butoanele emisiunii „Jocuri de putere”, astă-seară, de la ora 21.00.
„În ciuda eforturilor monumentale ale disperaţilor din PSD-ALDE de a transforma Realitatea TV într-o biată oficină, astăzi de la 21.00 se întoarce Rareş la Jocuri de putere, să dea de pământ cu incompetenții, penalii și conservele Kremlinului din România! Fără el, lupta cu hidra neo-bolșevică este dezechilibrată! Succes frate drag! Suntem cu toții în spatele tău!„, scrie Oreste pe pagina sa de socializare.

Rareş Bogdan i-a distribuit postarea şi pe pagina sa de Facebook, fără să uite a-i mulţumi celui care era un obişnuit al talk-show-ului său, înainte ca patronatul Realitatea TV să-l înlăture de la „Jocuri de putere”.

„Iti mulţumesc frumos, Frate Oreste! Aştept să ne revedem, în curând…”, i-a răspuns Rareş Bogdan pe pagina sa. Într-o postare ulterioară, el le-a transmis telespectatorilor:

„De astă seara, LIVE! De azi, de la 21.00, începem treaba! Adică, peste mai puţin de 9 ore vom fi din nou ÎMPREUNĂ!”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -