Un ziarist de casă al AUR amenință doi procurori DNA: „Vă calc pe cap puternic, f***-vă-n gură! Patru parlamentari am, varză vă fac!”

1
1316
George Smion și Marius Florian Vasile

Încă o asociere a AUR cu violența: un jurnalist din Constanța aflat în solda acestui partid, Marius Florian Vasile (34 de ani), a recurs la un arsenal plin de amenințări și vulgarități pentru a intimida doi procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Luni, 20 decembrie, în jurul orei 20.40, individul a amenințat, prin mesaje trimise pe Whatsapp, că „are patru parlamentari” cu ajutorul cărora îi va distruge pe magistrați. Este vorba de cei patru parlamentari AUR din județul Constanța (doi senatori și doi deputați).

Marius Florian Vasile a fost reținut 24 de ore, de joi până vineri, pentru două infracțiuni de ultraj judiciar, dar solicitarea de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost respinsă de Judecătoria Constanța. Jurnalistul-agresor a fost pus în libertate.

Jurnalistul Marius Florian Vasile, de la publicația Tomisnews.ro din Constanța, a fost reținut joi seară după ce a amenințat doi procurori DNA Constanța. Jurnalistul este un prieten apropiat al lui George Simion (deputat și copreședinte AUR), dar și susținător declarat și fanatic al partidului condus de acesta. Vulgarul jurnalist constănțean se mândrește pe Facebook cu fotografii făcute alături de George Simion.

În urmă cu câteva zile, Marius Florian Vasile le-a scris pe Whatsapp celor doi procurori DNA pe care voia să-i intimideze că „o să-i calce pe cap puternic” și că „are 4 parlamentari” pe care se bazează. Este vorba despre cei patru parlamentari AUR de Constanța – doi senatori (Evdochia Aelenei, Sorin Cristian Mateescu) și doi deputați (Dumitru-Viorel Focşa, Dănuţ Aelenei).

Doi dintre ei sunt soț și soție: Evdochia și Dănuț Aelenei.

Dumitru Focșa este deputatul care a provocat un scandal imens în luna februarie a acestui an, când l-a jignit în mod primitiv pe Nicolae Rațiu, unul dintre cei doi fii ai regretatului Ion Rațiu.

Marius Florian Vasile este consilierul unuia dintre cei patru parlamentari AUR aleși în județul Constanța.

Marius Florian Vasile alături de George Simion

Mesajele de amenințare trimise de Marius Florian Vasile celor doi procurori DNA

  • „Poate meritați niște p***. Dracii o să iasă din voi, f**-vă-n gură de obosiți și leșinați!”

  • „O să vă calc pe cap puternic, f***-vă-n gură de inutili!”

  • „F**-vă-n gură de adormiți și obosiți! DNA-ul p***.”

  • „De ce nu v-ați băgat la bătaie și amenințări și nasoale?”

  • „Sunteți sclavii lui Chițac și voi, abia așteptați să i-o s*** ca să distrugeți constănțenii.”

  • „Patru parlamentari am, varză vă fac! Obosiții p***, leșinaților, f***-vă-n gură de boscheți!”

Personajul „Chițac” la care face referire Marius Florian Vasile este Vergil Chițac (PNL), primarul orașului Constanța.

Marius Florian Vasile

Marius Florian Vasile a fost reținut de procurori 24 de ore, dar Judecătoria Constanța a respins vineri ca „neîntemeiată” solicitarea procurorilor de a-l trimite pe individ în arest preventiv pentru 30 de zile. Agresorul a fost pus în libertate. Decizia instanţei constănțene nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a descris, printr-un comunicat, ororile lui pseudo-jurnalistului: „În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-a reţinut că, la data de 20.12.2021, în jurul orei 20.40, prin mesaje text trimise prin aplicaţia Whatsapp de pe numărul său de telefon, le-a adresat în mod direct ameninţări cu acte de violenţă şi cu alte fapte păgubitoare celor două persoane vătămate, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu ale acestora, în scop de intimidare şi răzbunare”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* AGENȚII HAOSULUI (1). Leșinata Revoluție Neofascistă. De ce au eșuat Batalioanele de Asalt ale AUR în tentativa de ocupare a Parlamentului

* Nemernicia propagandiștilor PSD: îi compară pe huliganii AUR cu protestatarii anticorupție din 10 august

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Mișcare de maximă gravitate: CCR aruncă România în afara UE, nerecunoscând supremația legislației europene! Dorneanu respinge o hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene

* Inspecția Judiciară i-a pregătit lui Cristi Danileț o nouă execuție. După ce l-a făcut „infractor TikTok”, îl bagă la „magistrați politici”

* Judecătoarea care l-a ajutat pei Dragnea să iasă din pușcărie, promovată la șefia Curții de Apel București. S-a ocupat gruparea Savonea din CSM

* Patriarhul Constantinopolului despre alde ÎPS Teodosie: „Voci iresponsabile”, care „se înșală amarnic din cauza lipsei de iubire față de semeni”. „Papa ortodox” îndeamnă la vaccinare

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (36) / Moartea lui Milea

* Părinții lui Nicolae Ceaușescu sunt pictați pe pereții bisericii din Scornicești. Andruță și Alexandrina stau lângă Mihai Viteazul și Tudor Vladimirescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here