Un ministru britanic și-a pierdut funcția pentru că n-a putut păstra distanța socială când își săruta consiliera! Acum are de dat explicații și în fața soției

1
1147
Sărutul pasional al domnului ministru. Soția sa nu e încântată... / FOTO: "The Sun"

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock (42 de ani), și-a dat demisia sâmbătă, după ce s-a dovedit că în luna mai, când britanicii se aflau în carantină, el a încălcat regula distanțării sociale, sărutând și îmbrățișând o consilieră, Gina Coladangelo – o veche prietenă, cu care avea o relație extraconjugală.

Matt Hancock i-a scris prim-ministrului Boris Johnson pentru a-i spune că demisionează, după ce ziarul „The Sun” a publicat fotografii cu ministrul – căsătorit și cu copii – îmbrățișând o femeie pe care o numise într-o funcție publică pentru a examina performanța ministerului său.

„Le datorăm oamenilor, care s-au sacrificat atât de mult în această pandemie, să fim sinceri când i-am dezamăgit, așa cum am făcut eu, încălcând măsurile de restricție”, a spus Hancock în scrisoare.

Johnson a răspuns că-i pare rău că a primit această scrisoare. „Ar trebui să fii extrem de mândru de munca ta. Sunt recunoscător pentru sprijinul tău și cred că contribuția ta la serviciul public este departe de a fi terminată”, a replicat premierul britanic.

Hancock o cunoștea pe Gina din studenție

„The Sun” a publicat fotografii cu Hancock sărutându-și consiliera, în biroul său, în ziua de 6 mai, într-o perioadă în care îmbrăţişările erau interzise, iar contactul intim cu o persoană din afara gospodăriei era considerat o încălcare a măsurilor de distanțare socială.

Gina Coladangelo, o lobbyistă pe care Hancock o cunoştea din studenţie, beneficiase de o angajare discretă în Ministerul Sănătății, declanşând o polemică aprigă în Marea Britanie. Numirea acesteia la minister nu fusese declarată înainte ca presa s-o dezvăluie.

În prezent, Gina Coladangelo conduce departamentul de comunicare al unui lanţ de magazine fondat de soţul său.

Liderul laburist Keir Starmer a declarat pe Twitter că Hancock a avut dreptate să demisioneze… dar Boris Johnson ar fi trebuit să-l demită!

Laburista Anneliese Dodds l-a acuzat pe ministru de „încălcarea propriilor reguli în materie de Covid”, dar şi de posibil „abuz de putere” şi „conflict de interese” în acest caz.

Matt Hancock era deja vizat de alte acuzaţii, stânjenitoare pentru acest ministru aflat în prima linie a acţiunii guvernului în combatarea epidemiei de Covid-19, care a omorât peste 128.000 de oameni în Marea Britanie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul din Onești: „Îi promit că tot îl găuresc. Dau drumul la 2-3 grenăzi lângă el. Îi arăt eu cum se moare în moarte crâncenă. Pe comandantul ăsta îl omor, şi pe copiii lui, şi pe nevastă-sa”

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Tragedie epică pentru directorul Ivănescu din Ministerul Tineretului: într-o singură zi, soția i-a murit, iar băiatul s-a spânzurat. Soacra i-a fost răpusă de Covid acum două luni

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

Un interlop periculos a revenit în pușcărie dintr-o neglijență: și-a uitat pistolul în cabina de probă, la mall! Avea și gloanțe de război

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* Planul pervers al unui profesor de 54 de ani, din Buzău, tată a trei copii: a încuiat o elevă de 12 ani în clasă și a abuzat-o sexual. Ghinionul lui: totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere

Thriller la Euro 2020: Germania – Ungaria 2-2! Nemții au fost la 6 minute de eliminare, deși au jucat toate meciurile la München!

1 COMENTARIU

  1. „Femeia te naște,
    Femeia te ridică;
    Femeia te coboară,
    Femeia te… omoară!!!”

    Sau, o replică din „Nașul”-I: „Femeiaaa… e mai periculoasă decât „lupara” (N.n.: temuta pușcă-populară din Sicilia, că acolo se petrecea scena…)!”, daaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here