Girkin, teroristul rus din Donbass, îi umilește pe generalii lui Putin după dezastrul de la Makiivka. „Preferă să stea departe de trupe, în afara razei de distrugere a rachetelor inamice”

0
1351
Igor Girkin

Teroristul rus Igor Girkin, poreclit Strelkov (Pușcașul), a lansat un atac dur la adresa generalilor putiniști care participă la „operațiunea militară specială” din Ucraina, după ce 400 de militari ruși aflați într-o clădire a unei școli profesionale din orașul Makiivka (în autoproclamata Republică Populară Donețk) au pierit în urma unui atac cu rachete HIMARS lansat de apărătorii lui Zelenski.

Fost ministru al Apărării pentru regiunea Donețk, preț de câteva luni, în 2014, teroristul Igor Girkin spune că, pe lângă personalul militar spulberat, s-a distrus și cea mai mare parte a echipamentelor de luptă dislocate în acea zonă. Instituția de învățământ nr. 19 devenise de ceva vreme baza de pregătire a „denazificatorilor”. Girkin a postat mai multe informații pe canalul său de Telegram.

  • „Am primit informațiile despre distrugerea obiectivului în jurul orei 1 dimineața, pe 01.01.2023.”
  • „Obiectivul, care a găzduit a N-a divizie formată în principal din cetățeni mobilizați ai Federației Ruse, a fost aproape complet distrus ca urmare a detonării complexelor de luptă depozitate în aceeași clădire.”
  • „Aproape toate echipamentele militare care stăteau chiar lângă clădire, fără cel mai mic semn de deghizare, au fost și ele distruse.”
  • „În ceea ce privește numărul victimelor, încă nu există cifre finale, deoarece multe persoane sunt date dispărute (rămase sub dărâmături). În orice caz, numărul morților și al răniților ajunge la multe sute.”
  • „Am fost atenționat că acest lucru se poate întâmpla din nou în orice moment, deoarece aceasta nu este singura desfășurare (extrem de densă) de personal și echipament în zona de distrugere a rachetelor HIMARS.”
  • „Și – da – acesta nu este primul astfel de caz. Anul trecut au fost destul de multe. Deși, de regulă, tot cu mai puține victime.”
  • „Dar generalii noștri sunt de neantrenat în principiu, deși ei înșiși – după „pogromurile de cartier general” din vară – preferă să stea departe de locația trupelor încredințate, în afara razei de distrugere a rachetelor inamice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

* Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

* Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* VIDEO. Dr. Barbi a murit, dar „Imnul Golanilor” îi supraviețuiește! A scris versurile majorității cântecelor din Piața Universității 1990

VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

Fotografia începutului de an: „Doi țărani, foști fotbaliști”. Balint: „Era păcat să-l am pe Hagi la mine, la țară, și să nu-l îmbrac în ie populară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here