Turcescu îi zice „gogoașă înfuriată” lui Paleologu. Motivul: scorul mic luat la alegeri

3
1317
Robert Turcescu, Theodor Paleologu
Robert Turcescu îl atacă dur pe Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențile, motivul fiind scorul mic luat de acesta

Robert Turcescu, deputat PMP, îl atacă dur pe Theodor Paleologu, candidatul partidului în alegerile prezidențiale.

Paleologu a luat 5,7% din numărul total al voturilor, un scor care a fost la nivelul partidului.

Mai mulți lideri PMP sunt nemulțumiți de prestația lui Paleologu. Acesta a fost nominalizat în ideea de a aduce mai multe voturi spre PMP, să ridice un pic formațiunea politică în perspectiva alegerilor locale și parlamentare care urmează în 2020.

Reacția lui Turcescu vine la o declarație a lui Paleologu făcută într-o emisiune TV în care a spus: “Slavă, Domnului, eu nu sunt în PMP”.

“Ia uite unde era gogoașa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?”, a scris Robert Turcescu într-o postare pe Facebook.

“Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, măi, gogoașă înfuriată!”, a mai scris deputatul PMP.

Robert Turcescu recunoaște că nu l-a susținut pe Theodor Paleologu în campanie, spunând că a avut motivele sale care s-au validat acum după încheierea primului tur de scrutin.

Traian Băsescu a avut o influență decisivă în nominalizarea lui Theodor Paleologu drept candidat PMP în alegerile prezidențiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. BUFONUL-„GARGARAGIU” (!!!) de Paleologu… SI-A FACUT DATORIA: L-A SCOS (!) pe DAN BARNA din turul-doi si a bagat-o acolo peee… „Ciumata”, daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!

    Acuuu’…, CARAGHIOSU’ asta (ULTRA-)INGAMFAT si SEMI(-)DOCT (NU este un intelectual… AUTENTIC – !!! –, NU ARE… PROFUNZIME-INTELECTUALA, TOTUL este, la el. ooo… SPOIALĂ !) o sa deconteze (ca siii… Mircea Diaconu, care a atins si el „pragul” de 3% !) facturi pentru „CHELTUIELI-ELECTORALE” (Sic !) in valoare-totală deee… ZECE (10 !) MILIOANE $ (!!!!!), pe care bineințeles ca o sa-iii… ÎMPARTĂ (!) cu ESCROCUL de „CEACÂRU’ „, BETIVUL de „Băse”, „CÂRPA” CURVEI sale VULGARE, HOȚOMANCA de Udroaica !!!

    SCÂRBĂ – TOTALĂĂĂĂ, daaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Se vede acum cit de OFTICAT este Turcescu ca nu i s-a propus lui sa candideze la presedintie din partea PMP. I s-a propus lui Paleologu, de catre Tomac. Paleologu nici prin gind n-avea sa candideze la presedintie, isi vedea linistit de scoala lui, cind a aparut Tomac cu propunerea. Dar canalia de Turcescu prezinta lucrurile ca si cum Paleologu ar fi alergat cu limba scoasa dupa nominalizare. A facut Paleologu sau n-a facut o figura onorabila in campanie? A facut, dovada ca i-a multumit Basescu pentru prestatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.