Chirieac îi ridică ode lui Iohannis, amintind de propaganda lui Ceaușescu. A părăsit-o pe Dăncilă!

5
4364
Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Bogdan Chirieac a schimbat stăpânii. După ce luni la rând a lăudat-o pe Viorica Dăncilă, anunțând că are cele mai mari șanse să ajungă președinte, acesta a lăsat-o în drum și s-a transformat în “aplaudac” a lui Iohannis.

Într-o intervenție la Antena 3, Chirieac a spus: „Cred că sunt zorii unui nou preşedinte. Dacă va obţine al doilea mandat, Klaus Iohannis nu va mai fi deloc Klaus Iohannis din primul mandat, ci un preşedinte, se pare, profund implicat. Pentru că nu vrea să ajungă ca domnul Băsescu, să tragă linie după 10 ani de mandat şi să găsească o ţară distrusă. Când va trage domnul Iohannis linia, după 10 ani de potenţial mandat, vrea altceva. Momentan, după 5 ani nu se vede nimic, poate doar lupta cu PSD”.

Bogdan Chirieac, până acum, a făcut campanie pentru PSD. Acesta a fost pentru multă vreme “purtătorul de mesaj” al lui Liviu Dragnea.

Acum, după ce Dragnea a ajuns la închisoare, iar Viorica Dăncilă are puține șanse să ajungă președinte, Chirieac își caută un nou stăpân.

Limbajul folosit de acesta are conotații ce amintesc de propaganda din perioada comunistă, atunci când presa abunda de laude interminabile la adresa “conducătorului iubit Nicolae Ceaușescu”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

5 COMENTARII

  1. IAR luuu’… MĂLAI-MARE-Vodă… CEEE-IIIII-MAIII-PLACEEEEEEE, daaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    SCÂRBĂ-TOTALĂĂĂĂĂĂ (pentruuu… AMBII: pentru LINGĂU și pentru… LINS, în egală măsură !) DAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!

    • Dejaaa…, forma fundului-mare al lui „Ioha” a luat formaaa… gurii-mari a „MORSEI-(IN)competente” siii… INVERS/”VICEVERSA”: gura lu’ Chireac esteee… LEIT (Sic !) popoul lu’ Klausie !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here