sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăPoliticăTudose îi mai trage o smetie lui Ponta! Cea mai puternică organizație...

Tudose îi mai trage o smetie lui Ponta! Cea mai puternică organizație Pro România demisionează în bloc

-

Mihai Tudose îi mai dă o lovitură lui Victor Ponta. Organizația Pro România din județul Brăila demisionează în bloc. Tudose este un politician extrem de influent în acest județ. El a condus într-o vreme organizația PSD Brăila. Conflictul dintre el și Ponta a dus la demisia lui Mihai Tudose care este așteptat să se întoarcă în PSD.

”În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al deputatului Emilia Meiroşu.

Mihai Tudose i-a pus gând rău lui Ponta, acesta urmărind să demoleze partidul. Pro România a intra într-o criză fără precedent după votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

”Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român şi reprezentarea unei părţi din electoratul României care nu se regăsea in politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Aşadar, rămânem aceiaşi oameni care se delimitează cu demnitate de minciună şi o echipă care va lucra pentru Brăila şi România!”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

- Advertisement -

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat luni din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată…..”.

În cerere, el solicită filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

- Advertisement -

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scrie Tudose în cererea de demisie.

Victor Ponta, de la mare câștigător al moțiunii de cenzură s-a transformat în marele perdant al acestui sezon politic din cauza refuzului său de a susține învestirea unui nou guvern. O parte dintre politicienii partidului au avut o altă poziției, iar tensiunile apărute au făcut ravagii în pro România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Colonelul Sindile, unul dintre găzarii-șefi din 10 august, a fost ascuns pe funcție de general la o unitate de jandarmi de lângă București

* Situație cumplită moștenită de Guvernul Orban: frații „Frutti Fresh” au pus sechestru pe Romatsa și Nuclearelectrica! Suma de plată e cât o tranșă FMI: 395 de milioane de euro, dintre care 78,6% dobânzi și penalități

* „PROASTĂ, DAR CINSTITĂ”. Dăncilă a sifonat de la PSD, în campanie, milioane de euro! L-a folosit ca intermediar pe fostul ei consilier de la guvern

* Șantaj murdar al UDMR: Dacă Guvernul PNL face alegeri locale în două tururi, votăm moțiunea de cenzură a PSD!

* Teleormanul se întoarce în Palatul Victoria! Primul penal din Guvernul Orban

* Nesimțirea PSD n-are limite! Bogătanul parvenit Liviu Alexa ia la mișto „sărăcia” lui Orban și îi trimite alimente

* Creșterea pensiilor cu 40%? Terminați cu prostiile! Există o soluție rezonabilă. Iat-o!

* Godină îl ridiculizează pe „pupin-băloso-curistul” Ciutacu, care l-a ironizat pe Berbeceanu, dar a lingușit-o pe Dăncilă

* Dosarul Colectiv. Bănicioiu, audiat 5 ore de procurori și acuzat de supraviețuitori

* Teleormanul se întoarce în Palatul Victoria! Primul penal din Guvernul Orban

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -