marți, februarie 27, 2024
AcasăOpiniiCiocăzanuTudorele, mama cu ce ţi-a greşit?

Tudorele, mama cu ce ţi-a greşit?

-

Tudorel Toader încasează 27.000 de lei pe lună pensie specială. Pe româneşte spus, pensie nesimţită. Pleaşca asta i „se trage” de la fostul job de judecător al Curţii Constituţionale a României (CCR). Plus că mai bagă la teşcherea minimum 10.000 de lei leafă de ministru. În total, e om de aproape 7.000 de euro pe lună. Başca alte venituri (profesor, seminarii, conferinţe etc).

N-am toate datele, dar cred că omul bate spre 10.000 de euro pe lună. Într-o ţară cu jumătate din angajaţi având 400 de euro „în mână”, şi cu doar 16% din totalul lor câştigând peste 700 de euro lunar, aşa ceva e blasfemie. NICĂIERI în lumea civilizată nu există prăpastia asta între un cetăţean obişnuit şi altul, să-i spunem „special”.

De fapt, în Occident nu există „speciali” pe banii statului. Nici ca salariu, nici ca pensie. Nu am în faţă cifre, nu am timp să verific, dar pun pariu că, în Germania, cea mai mare pensie de la stat nu sare de 5.000 de euro. Maximum dublu faţă de un salariu obişnuit. E şi logic, şi de bun-simţ. Şi geniile, şi gunoierii contează pentru o lume în armonie.

- Advertisement -

În România, ce-a făcut acest PSD cu pensiile e teroare! Sigur, şi alţii, dar pesediştii au fost cei mai iresponsabili şi lacomi gestionari ai banului public. Dezmăţ total. Şi prin pensii speciale, au jefuit statul. De fapt, l-au jefuit pe pensionarul comun, care a muncit o viaţă şi care are azi de 10 ori mai puţin ca Tudorel Toader.

Care Toader, başca, nici măcar nu face ceva bun pentru ţară; să zici, haide bre, că este salvatorul naţiunii, merită o excepţie! Aiurea. E cioclul României. Practic, îl îmbogăţim lunar, ca el să ne distrugă. Infiltrarea lui în gaşca politică penală a PSD-ALDE, care dă lovitura la statul de drept, ar fi un bun motiv să-i tai banii, nu să-i dai.

Ce vină are mama, care a îngrijit copii toată viaţa şi ia 150 de euro pe lună? A făcut ea ceva atât de rău pe lumea asta, şi Toader ceva atât de bun, încât ţara să-i separe în halul ăsta la pensie? Şi mulţi alţii sunt ca mama.

- Advertisement -

Ca să nu mai vorbim de comparaţia cu Ciorbea, Avocatul Poporului Penal (alt îmbuibat cu pensie de nabab aliat cu Toader&co. în operaţiunea de sabotaj anti-democratic românesc), om de vreo 36.000 de lei pe lună!

Ce ţară e asta! Cum de-am ajuns aici? Sigur, nu prin voia pensionarilor ca mama. Şi nici prin acordul a 4 milioane de români buni de muncă, alungaţi din ţară şi din cauza pensiilor nesimţite, de jaful general cu banii statului. Nu.

Politicienii şi toţi cei care au ajutat la apariţia unor astfel de legi criminale sunt NEOAMENI. Le-a păsat doar de ei. Să ia de la săraci, ca să dea la bogaţi. Ca să-şi dea. Lacomi şi nesătui. Lor să le fie bine, ca multora să le fie rău. Sunt aceşti oameni români? Dacă da, prefer să nu mai fiu român.

 

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Usurel tudorele ca ramai singurel in Romania.De fapt nu singurel ci doar astia cu pensii speciale.Restul, care muncesc,sau sunt pensionari ,,nespeciali” vor renunta la cetatenia Romana si vor pleca din tara.Sa ramaneti tudorele sa asteptati pensii.Sa imprumutati tara pt pensii.P.S. E valabil si pt monarhistii care ,,imbranceau ” familia medforth mills pe scari la Alba Iulia ca doua elemente ,,neoase,, desi ambii sunt cu cetatenie uk.

  2. Eu sper ca toti astia care au facut legile pentru corupti si „speciali” sa fie acuzati de tradare a intereselor tarii, pentru ca in fond tara si cetatenii ei sufera din cauza legilor pe care infractorii din parlament le-au facut si aprobat, total in interesul lor personal si nu al cetateanului de rand, ala care i-a trimis acolo sa faca legi pentru cetateanul de rand si nu pentru hoti.
    Este de necrezut ca intr-o tara democratica sa avem: pensii „specialele” pentru oameni care nu le merita, cumulari de salarii si pensii (este ori una ori alta), infractori in fruntea unei tari, infractori care fac legi si schimba complete de judecata, infractori care fura iar instantele stau si se uita la ei cum distrug o tara, infractori care o sterg afara din tara chiar de sub nasul ministresei carmencita si nimeni nu face nimic sa-i aduca inapoi, infractori care isi transfera banii fameliei si interpusilor si toata lumea justitiei inchide ochii ani si ani de zile, o, tara in care banii furati nu se confisca, o CCR care legifereaza in folosul infractorilor,un parlament care face legi sa apere infractorii si nu victimele, etc. Din pacate asta-i Romania, si ce e mai dureros, chiar daca lumea striga dupa ajutor, UE , in afara de aratat doar degetul infractorilor nu face nimic pentru romani!!!!

    • Perfect adevarat! Problema, insa, se pune in felul urmator: desi majoritatea celor inervievati in diverse sondaje se declara anti-psd, la proteste de strada ies numai o mana de oameni (a se vedea pichetarea Parlamentului din ultimele zile), exceptie facand data de 10 august, cand s-au adunat peste 100.000 de oameni, si asta datorita celor din diaspora! Degeaba asteapta lumea ca salvarea tarii sa le fie adusa acasa. Confundarea unor grupuri consecvente in atitudinea lor cu Room Service este si raspunsul, corect, al mizeriei actuale. Delasarea si „urlatul” in pustiu, pe Facebook, nu este solutia. Fara actiuni concrete, zicala „Cainii latra, caravana trece” este mai actuala ca niciodata. Din pacate!

  3. Foarte bine spus NEOAMENI.Fiecare din noi, cei mai in varsta care la revolutie erau de 38 de ani, de exemplu, avem fire de povesti cu oameni din intreprinderile unde au lucrat si care pot dovedi mugurii nesimtirii din BOB-urile in care tronau jmecheri care taiau si spanzurau inainte de 89, iar dupa revolutie au devenit in marea lor majoritate neoamenii de azi, cu averi si relatii mafiote…De parca societatea comunista a fost pepiniera unor monstri, oligarhii de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -