Tudorel Toader, avocatul infractorilor până la capăt: „Vom adopta acte pentru îndreptarea abuzurilor”

0
14904
Dragnea și Toader, complici împotriva justiţiei

Ministrul Justiţiei arată în fiecare zi că nu e interesat câtuşi de puţin de avertismentele organismelor europene în materie de încălcare a statului de drept, în schimb devine foarte prompt când trebuie să adopte legislaţie în favoarea clanurilor penale.

Într-o declaraţie pentru Digi 24 TV, Tudorel Toader a anunţat că va susţine adopta acte normative care să permită „îndreptarea abuzurilor”

„Ce facem cu deciziile definitive pronunțate pe bază de protocoale sau de complete nelegal constituite? Sigur, trebuie să găsim remediul, pentru că într-un stat de drept nu poți să-i spui românului: Dle, asta e. (…) Ba putem face, adopta o reglementare juridică de natură să permită îndreptarea acestor abuzuri comise într-un caz, sau altul, sau altul, sau altul. (…) În opinia mea, dar nu decid doar eu, poate să o facă Parlamentul sau Guvernul foarte bine, vom adopta acte juridice de natură să permită îndreptarea acestor abuzuri“, a anunțat Tudorel Toader., citat de G4Media.

Întrebat dacă poate spune mai precis despre ce este vorba, Toader a replicat: „V-am şi spus. Dacă am zis Parlamentul sau Guvernul, după caz, aşa spune şi Constituţia, Parlamentul care adoptă legi şi Guvernul care poate să adopte ordonanţe de urgenţă“.

Curtea Constituțională (CCR) a admis miercuri, cu majoritate de voturi, existența unui conflict între Parlament și Parchetul General din cauza protocoalelor secrete încheiate cu SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here