De ce-l crucifică pe Cioloş? De frică!

3
26499

La prima vedere, au contat „dezvăluirile” cu legăturile dintre Securitate şi tata lui fiul lui avocatul X, care are o fiică Y şi aşa trebuie să ajungem la Dacian Cioloş.

O frecţie, pe româneşte. Şi o încercare disperată a Ciumei Roşii de a transforma tot bâlciul în ceva „serios”.

Spuneam că au avut efect, pentru că am descoperit oameni care chiar s-au simţit afectaţi. Sincer, mă aşteptam ca susţinătorii fostului premier tehnocrat să nu pice uşor în plasa întinsă de aşii dezinformării. Dar au picat!

Însă mulţi şi-au revenit. Unii încă mai stau pe gânduri sau îi trimit liderului PLUS avertismente ţăţoase: „Lasă, lasă, că nu merge cu noi!” Ei bine, iată că parţial merge!

Ştiţi care-i adevărul despre golăneala cu „Securitatea egal PLUS”? Că tot ce rămâne după acest val produs artificial în laboratoarele Varanului e TEAMA. Frica multora de ascensiunea spectaculoasă a acestui grup politic modern, dinamic şi, înainte de toate, ONEST.

De frică urlă disperaţi împotriva PLUS. Ascultaţi-i mereu cum repetă papagaliceşte placa stricată cu „Cioloş şi Securitatea”! Ştiţi de ce-o fac? Cred ei că aşa vor induce îndoială electoratului anti-PSD&ALDE, să facă la fel cum au făcut cu Iohannis după 2014. „Ficusul”, „Mutul” şi alte ştampile puse lui Iohannis, repetate la televiziunile lor, au provocat acel „Mă piş pe el de vot”. Cine a câştigat din acea manipulare anti-Iohannis? Dragnea şi Tăriceanu.

Ce trăim azi e şi din cauza acelei campanii dintre 2014 şi 2016, prin care au exacerbat slăbiciunile preşedintelui actual. Care există, oricine are slăbiciuni, dar nicidecum la modul apocaliptic în care au fost ele folosite. Vedem azi un Iohannis, cu toate acele atacuri care au adus PSD şi ALDE la putere, aflat de partea bună a baricadei. Un preşedinte poate mult prea serios pentru o ţară prea uşor de aburit cu fake-news.

Dar de data asta nu mai ţine. Cu cât insistă mai mult să facă legătura între Cioloş şi Securitate (ei, moştenitorii SECU), cu atât vor îndârji Dreapta să iasă la vot. N-o vor mai ţine în case. De ce? Simplu: pentru că mizeriile nu ţin decât pe termen scurt.

În Cioloş ai motive să crezi şi dacă ar fi fost securist nevinovat. Decât securiştii pe bune care strigă „securiştii”, vorba lui Petre M. Iancu de la Deutcshe Welle, mai bine de o mie de ori un securist „fabricat” de propaganda Ciumei.

Nu le place, pentru că nu-i „combinator” de-al lor. E cuplat la Europa, nu la estul sălbatic. Înconjurat de oameni profesionişti, de bun-simţ, cumpătaţi şi cinstiţi. Ca şi cei din USR, şi o parte tot mai însemnată din PNL, cei din PLUS sunt altfel. Din filmul României la care visăm. Nu din coşmarul trăit azi şi de mai bine de 29 de ani.

3 COMENTARII

 1. Actiunile vuvuzelelor psd-alde, despre asta vorbim.
  Plătite cu bani grași, vuvuzelele se fac că lucrează. Chiar nu știu cu ce eficiență.
  Exemple.
  Apare Pieleanul națiunii și-l scoate pe Cioloș – care nici nu avea partid la data respectivă – mare contracandidat al lui Iohannis la prezidențiale. Intenția, cât se poate de clară : divizarea voturilor pe partea dreapta, la prezidențiale.

  Acum, când Cioloș are deja partid și văd că schema cu prezidențialele nu mai ține, dar partidul lui Ciolos reprezintă un pericol pentru ei mult mai serios, au pornit actiunea de demolare a partidului lui Ciolos, PLUS.
  Participă la demolare toata floarea cea vestita de vuvuzele furajate de A3 si Ghița TV, la care s-a adaugat o vuvuzea mai sclifosită, e vorba de Gușă&Hoandră TV.

  Mai vine Pieleanu latrinist cu altă mai nouă manipulare: Căcărău (cunoscut și sub numele de Crin Antonescu) este declarat de pielenist mare salvator in procente al PNL-ului ! Când toată lumea știe că prezența acestui uselist toxic pe lista PNL va duce la o prăbușire in sondaje a și așa anemicului PNL.

  Sare și Cristoiu națiunii cu alta: Laura Codruta Kovesi – mare favorita la prezidentiale ! Scopul, acelasi: divizarea pe partea dreapta. S-a incercat cu Ciolos, nu a tinut, acum se incearcă cu LCK.

  Toate astea pentru a ascunde dezastrul de pe partea ciumei psd-alde.

 2. Si eu cred la fel. Oameni ca Ciolos sunt putini si trebuie pretuiti! Vom ajunge sa nu mai distingem un om de probitate morala de un pacalici pervers daca lasam pe psd-isti sa fie alesi din nou in majoritate convenabila pentru perpetuarea viziunii mafiote de care dau dovada….
  Ciolos are o forta morala in care eu sper.

 3. Cioloş e inventatorul insuficient celebrat al traseismului politic fără amprente. Campionii purităţii politice s-au aşezat sub conducerea unui personaj care a sorbit discret din fiecare troacă pusă în faţă şi a sfîrşit prin a se declara abstinent. Fostul simpatizant vetrist a evoluat rectiliniu în apropiat PDL, apoi a cochetat subtil cu un post de marionetă socialistă în Comisia Europeană şi, în cele din urmă, a inaugurat, la PNL, arta dispreţului pentru partidul căruia îi pretinzi sprijin. Tocmai acest trecut de european laureat al Şcolii de Înalte Principii din Stambul face din Cioloş un excelent lider al noii curăţii politice progresiste române. Acolo unde Cioloş ne învaţă cum rămîi pur dacă ai fost doar consultant de imagine al bordelului, Macron ne arată cum trebuie să conduci odată ajuns la putere. Altfel zis, cum trebuie să croieşti drum luminii prin gloată.
  Traian Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here