vineri, mai 31, 2024
AcasăNewsȚara geme sub zăpadă, în ger și întuneric, iar Dragnea știe doar...

Țara geme sub zăpadă, în ger și întuneric, iar Dragnea știe doar atât: amnistie, grațiere, ordonanță de urgență. Unde-i celula de criză?

-

Duminică seara, televizoarele duduiau sub strigătele unui descreierat cu mustață: amnistie, grațiere, ordonanță de urgență!… amnistie, grațiere, ordonanță de urgență!… amnistie, grațiere, ordonanță de urgență!… Și toată recuzita diversionistului profesionist: abuzuri, protocoale, stat paralel, Iohannis, Cioloș, Lazăr, Macovei.

Tot duminică, și tot la aceeași oră, mii de români erau blocați în trenuri care nu mai ajungeau la destinație, zeci de mii de case se trezeau în beznă, rupte de curentul electric, sute de mii de compatrioți se zbăteau să facă pârtii printre nămeți.

Câteva trenuri au staționat între 9 și 15 ore, fie în zona Orșova, fie la câteva zeci de kilometri de Arad.

- Advertisement -

Călătoria cu trenul între Iași și Timișoara a durat 32 de ore, iar București – Arad 29 de ore.

Topul întârzierilor

  • Trenul București – Budapesta a întârziat 18 ore.
  • Trenul Budapesta – București a întârziat 14 ore și 45 de minute.
  • Trenul Iași – Vatra Dornei – Cluj – Arad – Timișoara a întârziat 13 ore și 29 de minute.
  • Trenul Viena – București a întârziat 11 ore și 23 de minute.

Carmen Dan aplaudă la PSD în loc să conducă celula de criză

Rețineți: cetățeni români au stat în tren 29 sau chiar 32 de ore – mai mult de o zi și-o noapte! -, iar tiranul-cu-mustață n-a spus un cuvânt despre asta! A înfierat o oră și jumătate statul paralel, dar n-a alocat nicio secundă țării reale.

Și nu doar Dragnea: nimeni dintre sutele de participanți la Consiliul Național al PSD nu și-a amintit că, în chiar acele clipe, sute de mii de români se aflau în dificultate.

- Advertisement -

În sală se afla și ministrul de Interne, Carmen Dan. De ce nu se afla la conducerea celulei de criză, așa cum spune legea? De ce nu s-a activat respectiva celulă de criză? Situația din unele județe este de criză maximă: zeci de mii de case, mai ales în mediul rural, se află în întuneric de aproape două zile.

Apropo, despre ce scrie în programul de guvernare: despre statul paralel, amnistie și grațiere sau despre grija față de om și ridicarea nivelului de trai?

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Mai oameni buni, nu credeti ca ne-a fost alterat tuturor simtul absurdului? De atata vreme mestecam absurditatile acestei mafii si chiar noi am uitat sa mai dam atentie cu adevarat lucrurilor practice care ne macina viata ! Totul se duce pe planul al 16-lea, tot analizand marsavia ideatica a psd-eilor !!!
    JUSTITIE !!!! Asta trebuie sa ne fie lozinca. Cat mai rapid: JUSTITIE aplicata acestor impostori care ne dau lectii…JUSTITIE IN STRADA daca aparatul de Justitie e ingenuchiat sau facut NEPUTIINCIOS !!!
    Pe Ceausescu l-au judecat una-doua, iar pe ei vor sa se scape basma curata dupa ce ne-au imbolnavit cu tergiversari si manarii applicate legilor justitiei. DE PARCA AM FI TOTI RETARDATI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -