miercuri, mai 29, 2024
AcasăNews9 din 10 români nu vor iertarea corupţilor. Ei, şi? Manda (PSD):...

9 din 10 români nu vor iertarea corupţilor. Ei, şi? Manda (PSD): „Amnistia se dă, nu se discută!”

-

Ţara arde, de fapt îngheaţă, iar babele guvernului se piaptănă.

Deputatul PSD de Dolj Claudiu Manda, foarte apropiat de Olguţa Vasilescu, a demonstrat azi că a înţeles foarte clar mesajul lui Liviu Dragnea de ieri, de la Consiliul Naţional al PSD.  Azi, la parlament, Manda a arătat care este prioritatea sa, ca de altfel a tuturor celor din guvernarea PSD-ALDE: salvarea corupţilor, a infractorilor, scoaterea de facto a României din UE şi readucerea ţării sub controlul Rusiei.

„Amnistia şi graţierea se fac, nu se discută”, a declarat deputatul PSD de Dolj, într-un dispreţ total faţă de cel puţin 90% din români care resping categoric planul PSD-ALDE privind iertarea infractorilor şi scoaterea de facto a României din UE.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Devine tot mai clar ca oamenii cinstiti nu mai au ce cauta in cloaca asta de infractori ordinari, in sleahta teleormaneana, doljeana, damboviteana, vasluiana, bacauana si asa mai departe, sleahta infractionala care deja frizeaza nebunia.
    Alianta Vestului (si cele asemenea, care vor mai aparea) trebuie sa ofere o alternativa celor care vor sa traiasca din munca cinstita, intre oameni cinstiti, in spirit european si condusi de oameni in primul rand fara pata, competententi si cu viziune in ceea ce priveste drumul nostru ca natie, care o fi aia. Sa stea milogii si infractorii cu hotii si banditii care sa ii conduca, sa ii pupe talpile jegoase ale cocalarului infractor penal, Dragnea! Cei cinstiti nu mai suporta aceasta umilinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -