duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMass-media"Revoluție în trafic": primărița Firea a lăsat fără invitați o emisiune a...

„Revoluție în trafic”: primărița Firea a lăsat fără invitați o emisiune a Antenei 3!

-

Situație caraghioasă la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3. La ora 19.00, când a intrat în direct, moderatorul Radu Tudor a anunțat furios că, din cauza traficului infernal din București, niciunul dintre cei doi invitați ai săi nu a ajuns în studio!

Radu Tudor a trecut în revistă toate nenorocirile traficului bucureștean, de la străzi înguste la semafoare nesincronizate, de la gropi în asflat la parcări insuficiente. N-a pronunțat însă numele primăriței Gabriela Firea, fosta lor colegă și actuală finanțatoare de nădejede a Antenei 3 (din bugetul Primăriei Capitalei, alimentat din taxele bucureștenilor).

În fine, moderatorul a recurs la soluția de avarie: a vorbit singur vreo 7 minute, apoi i-a introdus prin telefon pe doi ziariști de-ai casei, Adrian Ursu și Bogdan Chirieac. Bălmăjeli politice, ca să treacă timpul, să apară invitații.

- Advertisement -

Și a apărut Victor Paul Dobre, deputat PNL, cu o întârziere de 14 minute. A vorbit ce-a vorbit, dar, întrucât celălalt invitat nu se arăta nici măcar la machiaj, a fost făcută încă o legătură telefonică, și tot cu un om de-al casei: Oana Stancu-Zamfir.

La 19.33, cu o întârziere de 33 de minute, a apărut și Șerban Nicolae, senator PSD. A mai apucat și el vreo 13 minute, că s-a încheiat emisiunea.

Dar numele primăriței n-a fost pomenit până la finalul emisiunii. Nu se înscria în planul de PR.

- Advertisement -

Ordinea intrării în emisie:

19.00 – Radu Tudor (Antena 3)

19.07 – Adrian Ursu, Bogdan Chirieac (Antena 3) – prin telefon

19.14 – Victor Paul Dobre (PNL)

19.21 – Oana Zamfir (Antena 3) – prin telefon

19.33 – Șerban Nicolae (PSD).

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -