Surse: 6 din cei 7 primari PSD din București tremură pentru posturile lor. Lupta este foarte strânsă la Primăria Generală și la Primăriile de sector, iar Opoziția câștigă teren

0
2804

Deși deloc grozavă, prezența la urne înregistrată în București la ora 18.00, cu 4,5% mai mare decât acum 4 ani, dă mari palpitații PSD. În acest moment, lupta este foarte strânsă la Primăria Generală și la 5 din cele 6 primării de sector.

Potrivit informațiilor Ziaristii.com, suplimentarea numărului de votanți cu circa 100.000 față de 2016 – așa cum se prefigurează în acest moment – face complet imprevizibil rezultatul final al alegerilor. Aparatul de partid, funcționărimea angajată pe pile și segmentul direct cointeresat de menținerea PSD la putere au votat deja, iar ponderea acestei categorii disciplinate se va reduce în final, pentru că se mărește numărul celor veniți la urne.

Conform surselor, PSD e în acest moment, spre seară, pe trend descendent, și cu excepția “dezertorului” Robert Negoiță – care se pare că va câștiga, totuși, la Sectorul 3 –, ceilalți primari social-democrați tremură.

Daniel Băluță, reprezentantul Clanului Sportivilor și al PSD la Sectorul 4, pare într-o poziție ceva mai bună, dar nici el nu este sigur că va câștiga în fața Simonei Spătaru (PLUS / susținută și de PNL, și de USR).

În schimb, la Sectorul 6, Ciprian Ciucu (PNL / susținut și de Alianța USR-PLUS) e deja în avantaj în fața actualului primar, PSD-istul Gabriel Mutu.

S-ar părea că și la Sectorul 2 suntem pe cale să asistăm la o mare surpriză, iar Radu Mihaiu, reprezentantul Alianței USR-PLUS și al PNL, este în fața traseistului Dan Cristian Popescu, susținut de PSD, de Sebastian Ghiță și de găștile din galeria echipei Dinamo.

Lupta este “la baionetă” și în Sectorul 5, unde Daniel Florea, actualul primar PSD, era prezentat drept mare favorit, dar acum se pare că e umăr la umăr cu Cristian Băcanu (PNL / susținut și de Alianța USR-PLUS).

Tensiune maximă este, de asemenea, la Sectorul 1, unde actualul primar PSD, Daniel Tudorache, luptă cu Clotilde Armand (USR / susținută și de PNL, și de PLUS).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here